2777
2789
عنوان

تاپیکای دعوای زن و شوهرکی ک میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 55 پست

من شوهرم آدم بسیار خوبیع 

اون روز بحثمون شد اگه منم همون موقع میومدم تاپیک میزدم فحش کشش میکردم و...منم میشدم مثل بقیه ی کاربرا که  از شوهرش میناله و...و دخترخانمایی که اینجا هستن وقتی میخوندن روحیشون خراب میشد مثل شما. مطمئن باش اونا فوری آشتی میکنن و ..ولی افکار ماها خراب میشه

ما هم همون شب آشتی کردیم..زن و شوهر همینه دعوا قهر و...یک چیز عادیع وقتی تو یک خونه ای ممکنه ناراحتی و..پیش بیاد ولی کتک کاری و..اصلا خوب نیست 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منو زده دهنم تا چند روز سر بود ، لثه و فك م زخم بود ولي عين خيالم نبود اونطوري كه با حرفاشون ح ...

وای خدا من وقتی کتکم زد رفتم کل فامیل و بزرگای خاندان فرستاد دنبالم حتی دخترمم با خودم نبردم هرچی میگفتن دخترت گناه داره گوش نمیکردم درسته توی دلم آتیش بود ولی مجبور بودم تحمل کنم مرگ یک بار شیون یکبار ۲۰روز قهر بودم هر شب چند نفر میومدن دنبالم ولی نرفتم  اسم دخترم هم میومد میگفتم اونم از تخم و ترکه باباشه نمیخامش دروغ میگفتم ولی لازم بود وقتی خوووووب ترسوندمش و به گریه کردن انداختمش شوهرمو آنوقت یه تعهد ازش گرفتم و رفتم سر زندگیم

وای دقیقا من قبل اینکه بیام نی نی سایت اصلا نمیدونستم هنوز مردایی هستن ک زنشون و بزنن. چون اطرافم هی ...

کاش مردهای احمق ، یه ذره عقل و شعور امثال پدر شما رو داشتن . اگر اینجوری بود که دنیا گلستون میشد

وای خدا من وقتی کتکم زد رفتم کل فامیل و بزرگای خاندان فرستاد دنبالم حتی دخترمم با خودم نبردم هرچی می ...

بازم خوبه شوهر شما آدم شد . من یه احمقی رو میشناسم ، زن بیچارش چند بار ازش شکایت کرد و تعهد گرفت. ولی شوهر گوهش ، هیچوقت اخلاق سگش رو ترک نکرد . آخرسر بیچاره زنه مجبور شد طلاق بگیره

چرا یبار جلو مادرشوهرت واینمیسی همه حرفاتو بهش بزنی شجاع باش نترس چطور اون میتونه توهم انجام بده رگ ...

شوهرم الان همه چي براش رو شده ديگه مثل قبل نيست.

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

[QUOTE=247380288]😑😑 درد میدونی کجاست ؟؟؟  میگن شوهرم در حد مرگ کتکم زد دعا بلدین مثل موم نرمش کنم  میگه 

😅😅😅😅😅😢😢😢😢😢😢😢😭ادم نمیدونه بخنده گریه کنه خودشو بکشه