یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور
من صورتم فقط یکی از گونه هام چندتا ککو مک زده نمیدونم بخاطر چیه بخاطر آرایش میتونه باشه؟ 🤔
کک و مک قشنگه که.. الان خیلیا میان خودشون برا خودشون کک مک میکشن :|
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
پوست وقتی قشنگ با شوینده و تونر تمیز بشه بعد آبرسان و هرکرمی بزنیم عالی میشه جوشم نمیزنه .بیرون هم حتما ضدآفتاب
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی