2777
2789
عنوان

اسم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 76 پست
مرسی عزیزم😍😍😍😍♥️

😍❤️

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ایهان و یزدان

آیهان خیلی دوستدارم همین که گفتم زنداییم زودتر زایمان کرده گذاشته 😭💔

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا اسماییه که برای بچه هام درنظر دارم اگه پسر شدن ماهان و آیهان ، اگه دختر شدن گندم و گیسو ،اگه دخ ...

بسلامتی شما هم دوقلو بارداری ؟عزیزم ایشالله صحیح سالم بیان بغلت عالیه اسم هایی که گفتی ممنونم

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
ماهلین هم قشنگه

اره اینم نازه باید هر کدوم. خوشم میاد بنویسم بزنم نت معنیش ببینم 

سلامت باشی عزیزم بله،همچنین نی نیای خودت گلم😍🤲❤️

ای جونم گلم ممنونم عزیزم صلوات فرستادم گل من 

دوقلو های من همسان هستن 😍دعا کن سالم بیان 

آراد و آرسام  آراد و آرتا حتمی که لازم نیس به اسم دخترت بیان  دوقلوها قشنگه اسمشون بهم ...

چه قشنگ😍😍😍😍😍

ماهلین یعنی مانند ماه دلوین یعنی عشق و ....

آیلین هم یعنی مانند ماه دختر بشن حتما ماهلین یکیش میزارم عالیع

پسر  آیین و آیدین  دختر آوینا آیدا

♥️😍