2777
2789
عنوان

اسم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 76 پست
ای جونم گلم ممنونم عزیزم صلوات فرستادم گل من  دوقلو های من همسان هستن 😍دعا کن سالم بیان

انشاا... بسلامتی زایمان می کنی.توروخدا شما که بارداری واسه برآورده به خیر شدن حاجت هام دعا کن.خیلی محتاجم به دعا

در خواست دوستی قبول نمی کنم.
ای جونم گلم ممنونم عزیزم صلوات فرستادم گل من  دوقلو های من همسان هستن 😍دعا کن سالم بیان

مرسی عزیزم عه اخییی😍😍پس میخوان فوتوکوپیه هم باشن😁برای من نا همسانن ،پس برای شما یه جنسه خداحفظشون کنه برات صلوات فرستادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ماهلین و شایلین

عاشق اسم ماهلین شدم 😍

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
مرسی عزیزم عه اخییی😍😍پس میخوان فوتوکوپیه هم باشن😁برای من نا همسانن ،پس برای شما یه جنسه خداحفظشون ...

اره عشقم ممنونم گلم 😍😍😁😁😁♥️🎈😍😍

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
آیلین هم یعنی مانند ماه دختر بشن حتما ماهلین یکیش میزارم عالیع

انشاا... بسلامتی و دل خوش زایمان کنی میشه ازت خواهش کنم واسه برآورده به خیر شدن حاجت هام واسم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا

در خواست دوستی قبول نمی کنم.
انشاا... بسلامتی زایمان می کنی.توروخدا شما که بارداری واسه برآورده به خیر شدن حاجت هام دعا کن.خیلی م ...

ممنونم گلم چشم عزیزم دعا میکنم هر حاجتی داری تو دلت برآورده بشه الهی همیشه ذهنم میمونی تا برات دعا کنم عزیزم 

سرچ کن توگوگل اونقدربهت اسم میده بامعنی هاش

اره باید بزنم اسم خاص دوستدارم 😍♥️

آیلان و آیهان هم اسم پسر

آیلان عالی ولی آیهان گذاشتن 😔💔