2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

598 بازدید | 64 پست

بچه ها سلام . من خیلی لاغرم بطوریکه اصلا استپ وزنی ام. همه میگفتن ازدواج کنی چاق میشی، دوساله ازدواج کردم همونم که هستم. ۴۸کیلو باقد ۱۶۸.قشنگ ۱۵کیلو کمبود وزن دارم. نگین غذابخور که هرچی میخورم تاثیرنداره. باشگاهم نمیتونم برم.قرص چاقی هم انقد ک ضررداره ادم میترسه دیگه و همش باده! اعتماد بنفسم صفرشده! چیکارکنم!کسی مثل من بوده؟😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قرص چاقی خوردم صفراموبرداشتن ترسناک و عفونت یکی اینجابهم گفت راسیب بخر خریدم باورت میشه۴۲بودم الان۵۳ام دوساله یک کیلوام کم نکردم ازذاروخانه بخربیست بیست پنج تومنه ب دوستمم گفتم خورد انروزپیام دادچقددعات کردم ی شیشه تمام کنی۶کیلو اضافه میکنی

رنگ ولایتhaircolorist
من قرص چاقی خوردم صفراموبرداشتن ترسناک و عفونت یکی اینجابهم گفت راسیب بخر خریدم باورت میشه۴۲بودم الا ...

شربت راسیپ؟؟

واقعا چاق میکنه؟؟ من واسه دخترم خریده بودم ولی باهاش عصبی میشد دیگه ندادم بهش همونجور مونده یخچال ییک سالی هست مونده  . خراب شده دیگه  آره؟؟

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
دیگه اگه نمیخوای بزایی با لاغریت کنار بیا🤦‍♀️😅 یه چکاپ برو شاید پرکاری تیرویید داری

یعنی اسکلتمم بمونه بچه نمیارم😂تااین حد😂 اره اصلا نرفتم ولی مشکل خاصی ندارم