2777
2789
عنوان

بچه شلوغ مامان خسته و تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 24 پست
کسی که بچه داره خونش قرار نیست مرتب باشه والا بر من خوابیده اما اگر عکس از خونه بفرستم یجا تمیز نیست ...

براش روزی یک ساعت و نیم کارتون انگلیسی باز میکنم باهاش بازی میکنم خورد و خوراک بهش میدم لواشک پخته بودم کل شب رو بیدار بودم تا از صافی رد کنم تموم شه خشک شد آوردم خونه بهم گف آب بده دادم یذره خورد همه رو ریخت رو لواشک.میگفتم زیاد به خونه توجه نکنم هروقت تونستم تمیز کنم ولی شوهرم میاد میگه خونه چرا تمیز نیس از صب چیکار کردی فلان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من ک تجربه کردم وقتی بچت خیلی شلوغ میکنه و گریه و اذیت ببرش بیرون .حالا هر جای پارک.سوپری یا خو ...

اره خیلی دوس داره با بچه ها بازی کنه یا بره تراس...هی پنجره رو باز میکنه بیرون رو نگا میکنه ولی اگه بره با بچه ها بازی کنه باید خودمم برم اونوق غدام نمیتونم بپزم..اگرم نرم نگرانش میشم که ماشبن اینا بهش میزنه فلان...تراس هم که هی سرش رو از نرده ها میبره بیرون

دختر منم 28ماھشہ خیلی خستہ و داغونم اصلا دیگہ انرژی ندارم احساس میکنم افسردہ شدم گاھے وقتا لازمہ ماد ...

منم غریبم‌ اونم‌تو یه شهر کوچیک که جایی نمیتونم برم..منم همه چیرو تنهایی گذروندم....

نمیدونم ولی تعجب کردم ازرفتاراش خیلی شلوغه ببرش مهدکودک هم خودت آروم میشی هم بچت بچه های دیگه روببی ...

اینجا یه شهر کوچیکه مهد نداره...خودمم غریبم کسیو ندارم اگه مامانم بود میزاشتمش پیش اون

اینجا یه شهر کوچیکه مهد نداره...خودمم غریبم کسیو ندارم اگه مامانم بود میزاشتمش پیش اون

عزیزدلم

ببرش پارک هرروز

غداتوآماده کن خاموش کن ببرش آفرین هم میتونیددوتایی برین بازار.یکم تواونجاسرگرمش کن ولی زیادخونه نمونین

هم خودت گناه داری هم بچه فداتشم دل بچه زودمیگیره بخداحداقل بزاریکم بازی کنه راه بره قدم بزنه خسته شه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
پس چحوری تحمل میکنی؟چیکار میکنی ناراحت و عصبانی نمیشی،من سرش داد میزنم خیلی ناراحتم بابت این موضوع.. ...

فقط  وقتی میخایی سرش داد بکشی به این فکر کن که اون فقط ی بچه است نه ی ادم بزرگ.ب اینکه اون تازه وارد دنیا شده همه چی براش جالب و جدیده.کنجکاوه از همچی سر دربیاره.همچی رو تست کنه ببینه چیه.ذات اکثر بچها همینه. باید هم همینطور باشن تا رشد کنن و یاد بگیرن.منم گاهی از کوره درمیرم کمی با صدای بلند با پسر بزرگم صحبت میکنم چون علاوه بر شیطنتهای عجیب و غریب با خواهر کوچیکش سر اسباب بازی دعوا میکنن.دختر شما هنوز کوچیکه خیلی مفهوم تنبیه حذف ی لذت " رو درک نمیکنه از سه چهار سالگی میفهمه میتونی ازش کمک بگیری.من پسرم وقتی کار خیلی بدی میکنه انجام میدم.کتک کاری و سرش داد نمیزنم.فقط مثلن برای یروز محروم میکنم از گوشی بازی یا اسباب بازی که دوست داره.

و این خیلی روش تاثیر داره.

منم همسرم ب تمیزی خونه خیلی اهمیت میده.میزارم بچها هرچقدر میخان ریخت و پاش کنن و بازی کنن یک ساعت مونده ب برگشتن همسرم خونه رو جمع میکنم.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره خیلی دوس داره با بچه ها بازی کنه یا بره تراس...هی پنجره رو باز میکنه بیرون رو نگا میکنه ولی اگه ...

پسر من علاوه بر شیطنتش خیلی زیاد گریه میکرد.وحشتناک!از نوزادی همینطور بود.شاید باورتون نشه ولی از وقتی از دختر شما کوچیک تر بود تا سه سالگی هر روز باهم بیرون میرفتیم .ی مسیری رو پیاده میرفتیم.یا بغلش میکردم.هفته ایی یبار پارک میبردم.گاهی در روز دوبار بیرون میبردمش وقتهایی که هی بهونه الکی میگرفت و اذیت و گریه بود.وقتی برمیگشتم خونه اخلاقش عوض میشد و سرگرم بازیش میشد.الانم هر وقت خیلی اذیت میکنن میبرمشون بیرون.برگشتم جفتشون آروم میشن.وقتی کسی نیست بهت کمک کنه.خودت باید ی راهی پیاده کنی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره خیلی دوس داره با بچه ها بازی کنه یا بره تراس...هی پنجره رو باز میکنه بیرون رو نگا میکنه ولی اگه ...

خوب به همسرت بگو شرایط بچه... تازه از سرکار میاد کاری کن بچه دیگه پیش اون باشه

پسر من علاوه بر شیطنتش خیلی زیاد گریه میکرد.وحشتناک!از نوزادی همینطور بود.شاید باورتون نشه ولی از وق ...

بله درسته ولی من بیرون هم میبرمش آروم نمیشه.دختر من وقتی آرومه که فقط خرابکاری کنه