2777
2789

من شرقم ولی دکتری این سمت نمیشناسم که خوب باشه چون خودمم دنبال جراح خوب برای کیست مویی هستم مطمعنی جز عمل راهی نداری؟

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میش خیلی همش خونریزی و درد

بنظرم بدون عمل حلش کن راه داره من اونجا رفته بودم یه دکتری جراح کلون بود یه دختره کنارم بود مثل شما شایدم بدتر از شما چون خیلی افتضاح وضعی حالش بد بود شکمش زوری کار میکرد شقاق داشت و همچی باهم ترکیب شده بود خون ریزی و دردو هزار جور مشکلات متفاوت بعد سابقه دور از جون سرطان هم زیاد داشتن دختره مثل شما میگفت فقط عمل کنم راحت بشم خدا کنه عملم کنه رفت دکتر اومد گفتم چیشدی گفت هیچی گفت عمل نکن دارو و پماد داد من بدبخت علائم هیچی نداشتم رفتم تو گفت عمل😫😫😫

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊