2777
2789

امشب پسرم رو بردم بیرون تا هیئت هارو ببینه ی گوشه ایستادیم پسرم شکلات خورد و همه دستاش و صورتش کثیف شد ی خانم و آقایی کنارمون بودن آقاهه یجوری نگاه کرد و گفت با دستمال تمیز کن گفتم کیف همراهم نیست سریع از کیف خانمش چندتا دستمال داد بهم و داشتن سوار موتور میشدن برم به پسرم گفتم تشکر کن اونم با زبون شیرین تشکر کرد و بوس فرستاد براشون من ی حالی شدم از نگاهشون یهو خانمه گفت برامون دعا کن و اشاره کرد به پسرم آخ ک‌ جیگرم آتیش گرفت 

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه به حق این شبها

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا ایشاالله که بچه میخواد ارزو بچه داره به همین شب محرم بهش بچه بده و اوناییم که بتردارن انشاالله بچشون سالم به دنیا بیاد

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

خدایا به حق این شب‌های عزیز هیچ کس رو اینجوری منتظر نذار و دامن همه خانمایی ک ‌منتظر بچه هستن سبز کن 

من تا رفتن به پسرم کلمه کلمه گفتم و اونم تکرار کرد به حق این شبای عزیز به این خانم و آقا ی نی نی خشگل و سالم بده حالا هم از شما میخوام براشون صلوات بفرستید خیلی حس خاصی داشتن  

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه به حق این شبها

امضات واقعیته واقعا😖

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
امضات واقعیته واقعا😖

من؟

منم امروز تو روضه یه بچه از دور بدو بدو دوید بغل مامانش تو دلم گفتم اون خانومه کاش قدر بدونه من حسرت این کارو دارم 

خانوما هرکس پست منو میخونه اگه بچش کنارشه شکر خدا کنه و برای دل منم دعا کنه بدونید شما الان کنار آرزوی من هستید 

امضات واقعیته واقعا😖

ببخشید الان دیدم با اون دوستمون بودی

منم امروز تو روضه یه بچه از دور بدو بدو دوید بغل مامانش تو دلم گفتم اون خانومه کاش قدر بدونه من حسرت ...

به حق این روزای عزیز به زودی زود انتظارت تموم بشه و سال بعد همراه ی فسقلی تو مجمع شیرخوارگان حسینی شرکت کنی

منم امروز تو روضه یه بچه از دور بدو بدو دوید بغل مامانش تو دلم گفتم اون خانومه کاش قدر بدونه من حسرت ...

من دعای لحظه دیدن بچم موقع تولد همین بود ک خدایا همه اونایی ک منتظر بچه هستن رو به ارزوشون برسون

ببخشید الان دیدم با اون دوستمون بودی

خواهش میکنم عزیزم مشکلی نیست

برای امضای شماهم صلوات فرستادم