2777
2789
دکتر رفتم برا جای جوش ی سرم و کرم داد الکی یه ماه استفاده کردم هیچ فایده ای نداشت ی قرص داد  ...

اره منم همین شد دیگه یه دکتر رفتم خاک توکلش هیچی بارش نبود کلی هزینه کردم داروهاشم مفت خدا نمی ارزید میترسیدم دوباره برم دکتر کلی دارو سرخود خریدم فایده نداشت تااینکه رفتم پیش یه نفر ک ازش راضیم واقعا خیر ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اصلن اینطوری نبودم ینی یکهو و ی دفعه مگ میشه اونم بعد ۲۰ سال یهو جوش بزنم  واقن نمی دونم چ ...

دقیقا جوش ها بین سنین ۲۰ تا ۲۳ سالگی به اوج کارشون میرسند 

دلیلشم فعال شدن یک سری هورموناست داخل بدن که به رشد لازم خودشون رسیدند و طبیعیه 

دواهای ساختنی بصورت موقت جواب میده ولی درمان کامل با پشت سر گذاشتن این سن امکان پذیره و تلاش خیلی مثمر ثمر نیست 

فقط سفارشم این هست که اذیتشون نکن و فشارشون نده دستکاریشون نکن تا جاش چاله نمونه

فشارشون باعث پخش شدن محتویاتش زیر پوست هم میشه

دقیقا جوش ها بین سنین ۲۰ تا ۲۳ سالگی به اوج کارشون میرسند  دلیلشم فعال شدن یک سری هورموناست دا ...

اطلاعات خوبی بود مرسی

ولی وقتی می بینم صورتم چقد صاف بود الان پر جوش عصاب نمی مونه برام

هی میگم دوستام چرا جوش نزدم صافه صورتشون 

آدم افسردگی میگیره واقن 

اطلاعات خوبی بود مرسی ولی وقتی می بینم صورتم چقد صاف بود الان پر جوش عصاب نمی مونه برام هی میگم دو ...

نگران نباشید آثارش موندگار نیست و بعدا باز صافه صاف میشه

همه در جوانی جوش میزنند ولی اگه به افراد مسن دقت کنی هیچکدوم آثارِ جوش ندارند پس قابل بازگشته و صاف میشه این نگرانی موقته  حساس نشو که توی روحیه ات اثر منفی نزاره 

آزمایش بده شاید مشکل داخلی و هورمونی باشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»