2777
2789
عنوان

شوهر شماهم درباره دیگران خیلی نظر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 77 پست
شوهر من چشم پاکه اما حرف در آره ، فقط غیبتی ه 🤣 با خدا مو شکر کنم 

بله ، خب هر کسی یه ایراد کوچیک داره 

خداروشکر کن که مریض نیست

من سنم کم بود متوجه نمیشدم 

به مرور فهمیدم که این حرفاش فقط همینه 

اصلا حرفی در مورد زندگی ،آینده  نداشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش پاک بشه از ذهن ،ولی نمیشه 

حواس خودت رو هی پرت کن، هر چی میاد جلو ،هی با یه چیز دیگه خودت رو سرگرم کن،من خودم فعلا همینجوری زنده ام

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
شوهر منکه مثلا میگی فلانی دیدی ایجوری گف یا بود میگه نه متوجش نشدم یا میگی لباسش چقدر زشت بود یا خوش ...

خودتو جلو شوهرت با بقیه خانما مقایسه نکن هیچ وقت ، پرومیشن کم کم روت ایراد میزاره

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم

خانما سوالم اینه چند ماه پیش شوهرم چون میدونسه من خیلی حساسم به حسابدارشون پیام‌میده پاک میکنه ک من نبینم میگه در مورد کاری و قرار دادبوده

و وقتی من از طریق ایرانسل من متوجه میشم خیلی ناراحت شدم تصمیم بجدایی گرفتم ک ۳ شبانه روز گریه میکرد حتی من نگفتم بعد ۴ الی۵ روز خودش رفته بود به بابام گفته چون حساسه خانم  من بهش چیزی نگفتم همش در مورد کاری بوده برین پرینت پیاما در بیارین ولی زندگیم خراب نشه و صاحب کارشم برام از گوشی اون خانم عکس فرستاد فقط دوپیام اخری بود اونم قبلی ها پاک کرده بود و گف چیزی نیس هم خودش قول بهم داده ن حضوری صحبت کنه باهاش هم صاحب کارش گفته حقی ک بری داخل اتاق خانم نداری و حتی پیام و زنگ البته بگم از همون زمان گوشیش شکست دیگه گفتم گوشی نمیخاد داشته باشی گفته باشه بنظرتون خیانت میکنه بهم ؟

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

البته بگم خودش ب صاحبکارش گفته خانومم متوجهدشده چون پاک کردم ناراحته نمیدونم چکار کنم گفته مقصر بودی نباید پاک میکردی بعد بهش گفته ببین هر چی پیام تو گوشی اونه بفرس تا نشون خانومم بدم 

شوهرت خاله خان باجیه!! غیبت هم خوراکشه!

سعی کن از سرش بندازی چون روایت داریم کسی از کسی ایراد نمیگیره نگراینکه خودش حتما به اون ایراد مبتلا میشه حتی شده در اخرین روز زندگیش

روی بچه هاتم در اینده تاثیر میذاره

بفرستش مشاوره و کلاس اخلاق... والا مرد خاله زنک نوبره😒

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خانما سوالم اینه چند ماه پیش شوهرم چون میدونسه من خیلی حساسم به حسابدارشون پیام‌میده پاک میکنه ک من ...

برو پرینت بگیر تا خیالت راحت بشه اما بنظر میاد شوهرت کاری نکرده داره راست میگع

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

برو پرینت بگیر تا خیالت راحت بشه اما بنظر میاد شوهرت کاری نکرده داره راست میگع

خیلی اسرار داره برو پرینت بگیر جون همین تازگی یهو فازم گرف باز یادم اومد هفته پیش گف چرا نمیری پرینت بگیری راحت بشی بخدا کاری نکردم بجون خودت و پسرمون  بعد گفتم جون منو بچمو قسم نخور گف باشه چشم بجون مادرم پیام بجز کاری در مورد قراداد چیز دیگه نبوده برو پرینت بگیر او دو پیام اخری که تو گوشی خانمه بود روز قبل اینکه من بفهمم واقعا راجب کار بود نوشته بود چیشد صحبت کردی باهاشون ...منظورش صاحب کارش بود باز او جواب نداده بود دوباره پیام داده بود پ چی شد