2777
2789
عنوان

شوهر شماهم درباره دیگران خیلی نظر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خوشحال نیستی، چرا نقش بازی کنی، شاید دنیال اینه که تحسینش کنی، بگو از همه مردای جمع آقا تر و جذ ...

شاید هم همین باشه 

چون من ازش ۶ سال بزرگترم 

شاید میخواد خودی نشون بده 

👌👌👌

بله جدا شدم یعنی هیچکس باورش نمیشه که تمام حرفهای یه آدم اینا باشه هیچ صحبت دیگه ای نبود  فق ...

عزیزم چقدر کار خوبی کردی ، نه بابا من باورم میشه، همین بعضی  کامنتای اینستا ، نشون دهنده ی فراوانی همچین شخصیت هاست

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
جدا شدم

دلیلت همین بود ؟

بیمار جنسی بود؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بله جدا شدم یعنی هیچکس باورش نمیشه که تمام حرفهای یه آدم اینا باشه هیچ صحبت دیگه ای نبود  فق ...

شوهر من چشم پاکه اما حرف در آره ،

فقط غیبتی ه 🤣

با خدا مو شکر کنم 

عزیزم چقدر کار خوبی کردی ، نه بابا من باورم میشه، همین بعضی  کامنتای اینستا ، نشون دهنده ی فراو ...

من سنم خیلی کم بود ،اصلا متوجه نبودم این روانیه

خیلی تاثیرات بدی روی زندگیم گزاشته و تمومی نداره

من سنم خیلی کم بود ،اصلا متوجه نبودم این روانیه خیلی تاثیرات بدی روی زندگیم گزاشته و تمومی نداره

هممون به یه نحوی در گذشته زخم خوردیم   باید سعی کنیم یاد اون روزا رو پاک کنیم از ذهنمون

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

شوهر منکه مثلا میگی فلانی دیدی ایجوری گف یا بود میگه نه متوجش نشدم یا میگی لباسش چقدر زشت بود یا خوشگل میگه دیگه  من اونجاهاشو والا نگاه نکردم البته بگم میدونه خیلی بد دلم نگاهم کنه یا متوجه بشه خودشو بیخبر میگیره

حتی جایی میریم میگم اندامم مثل این خانمه بشه بنظزت قشنگه نگاش نمیکنه میگه نه چون اندام خودت عیبی نداره تو دنبال عیبی خخخ

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی