2777
2789
عنوان

شوهر شماهم درباره دیگران خیلی نظر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 77 پست
از اندام جنسی خانمها صحبت میکرد  با سن زنداداشت کر دنیه  جلوی خاهرت اینطوره  فلانی ...

باهاش زندگی میکنی؟!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای پس درکم میکنی  به نظرت باید چیکار کنیم  دل بدیم به دلشون  یا باهاشون مخالفت ...

وقتی خوشحال نیستی، چرا نقش بازی کنی، شاید دنیال اینه که تحسینش کنی، بگو از همه مردای جمع آقا تر و جذاب تر بودی، و اگه به تخریب سایرین ادامه داد بگو دلم نمیخواد حرف بقیه باشه تا وقتی خودمون کلی حرف داریم با هم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
وااای پس درکم میکنی  به نظرت باید چیکار کنیم  دل بدیم به دلشون  یا باهاشون مخالفت ...

حرف رو عوض کنید، بگو من نمیخواهم گوشت مرده بخورم عزیزم ، یه عالمه حرفهای قشنگ میشه زد مثلاً ...بعد یه تعریفی ازش بکن خوشش بیاد ،بگو ول کن بابا، چرا گناهشون رو ما بشوریم و اینا ...حیف تو عزیزم.... 

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
سلام رفیق مام مثل شما من گاهی میگه عه خوب نیست پشت سر‌ مردم حرف نزن😂

سلام اره شوهر منم اگه ببینه مودم خوبه جرات میکنه و همینو میگه🤣

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
خوش به حالت 

ببین یه کوچولو غیبت رو آدم گاهی لازم داره خب😁😁

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم