2777
2789
عنوان

شوهر شماهم درباره دیگران خیلی نظر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 77 پست
نه همسر من اصلا اهل حرف زدن پشت سر کسی نیست...منم که حرف میزنم درباره بقیه هیچ واکنشی نداره کلا غیبت ...

چقدر عالییی، میدونید چقدر سر همین غیبت هممون باید اون دنیا جواب پس بدیم

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو از بالا میبینه  تو تین زمینه رفتارش اذیتم میکنه

خییلی بده .تو جوابش بگو خوب شاید ذفتار تو هم از نظر اونا فلان ایراد را داره یه معایبشو بگو تا دست برداره از غیبت دیگران 

شوهر من دقیقا برعکس شوهر شما همیشه ساکته من ی کم میگم اونم با سر تایید میکنه🤒

سلام رفیق مام مثل شما

من گاهی میگه عه خوب نیست پشت سر‌ مردم حرف نزن😂

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
از اندام جنسی خانمها صحبت میکرد  با سن زنداداشت کر دنیه  جلوی خاهرت اینطوره  فلانی ...

جدا شدین یا مرده؟

آخه همه فعل هات زمان گذشته هست 😁😋

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اصلا در مورد بقیه نظر نمیده اصلا

خود من گاهی نظر میدم و دوست دارم حرف بزنیم ولی هر بار گفتم گفت ولش کن بی خیال😁 جوری که من گاهی ناراحت میشم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
وای ما تا ۱ ماه جلسه داریم همه ام بدنا همه منم بدم میاد مثل شما به ما چه بشین بتمرگ‌بریم دیگه

وااای پس درکم میکنی 

به نظرت باید چیکار کنیم 

دل بدیم به دلشون 

یا باهاشون مخالفت کنیم

از اندام جنسی خانمها صحبت میکرد  با سن زنداداشت کر دنیه  جلوی خاهرت اینطوره  فلانی ...

یا خدا... چقدر مریض بودند همسرتون🤦🏻‍♀️جداشدید؟

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓