2777
2789
عنوان

بخیه دندون عقلو چطوری بکشم؟

1816 بازدید | 25 پست

بچه ها من جمعه دندون کشیدم گفت جمعه بعدی بیا بخیه رو بکشم یا خودت بکش 

میگم من هنوز درد دارم یعنی جمعه بکشم ؟

اگه بکشم چطوریه بلد نیستم 

من خودم کشیدم ولی بهتره بعد ده روز بری برات بکشن 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا کاری نداره کشیدنش یه قیچی ابرو رو خودت ضد عفونی کن قیچیش کن بکشش راحت درمیاد من اجیم دندون پزشکه تو مطب برام کشید چندروز بعد مهمونم بود برام با قیچی کشیدش

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
اصلا کاری نداره کشیدنش یه قیچی ابرو رو خودت ضد عفونی کن قیچیش کن بکشش راحت درمیاد من اجیم دندون پزشک ...

با همون قیچی ببرم و بکشمش اره 

درسته منشی هم بهم گفت نیا راهت دوره خودت بکشش حالم خوب نبود نپرسیدم چطور گفتم نه میام 

با همون قیچی ببرم و بکشمش اره  درسته منشی هم بهم گفت نیا راهت دوره خودت بکشش حالم خوب نبود نپر ...

اره عزیزم اول ضد عفونیش کن داغش کن با شمع بزار سرد بشه بعد بکشش

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
دکتر خیلی ازم دوره یک ساعت  و نیم فاصلست

من موچین و قیچی ابرو رو الکلی کردم اول با قیچی بریدم بعد با موچین کشیدم 

یکم هم خون اومد بینشم هی به خودم لعنت میفرستادم چرا نرفتم دکتر ولی وقتی تموم شد راضی بودم 😂😅 آخرشم غرغره ی آب نمک 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
ببین من از زمان کشیدن درد دارم تا الان که ۶ روزه 

دندونت عفونت داشته دیگه منم ی دندون عقل جراحی کردم نیمه نهفته بود از اولش کشیدم درد داشت بخیه هام بدترش میکرد ۴ تا پنی سلین زدم و دو بسته اموکسی سلین خوردم تا خوب شد پنی سلین میزدم خودم قشنگ متوجه میشدم هر ی دونه که میزنم دردم نسبت به قبل کم میشه چون عفونتش کم میشه