2777
2789

حقوق اما رشته سختیه مثلا گرفتن ارشدش..

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی بری وکالت حقوق

وگرنه اصلا سمتش نرو

من خودم حقوقم

دوستم حسابداری

بازارکار حسابداری فراوونه

دوستم از همون دوران دانشگاه وارد کار شد

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

البته ممکنه حقوقِ حسابداری خیلی جاها پایین باشه

ولی وکالت شنیدم درامدش خوبه

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
اگه میتونی بری وکالت حقوق وگرنه اصلا سمتش نرو من خودم حقوقم دوستم حسابداری بازارکار حسابداری فرا ...

برای من درامد خیلی مهمه مشکل مالی ندارم پیخوام دستم تو جیب خودم باشه 

بجز ازمون کانون وکلا کار دیگه ای نمیتونه بکنه با لیسانس حقوق؟

خستگی روح را چگونه بدر کنیم؟!
شما حقوق  بودین؟ بجز ازمون کانون وکلا دیگ‌ راه دیگه ای نداره برای جذب بازار کار شدن؟

نه اما اطرافیانم بودن.. 

نزدیک پنج شش بار رفت تهران آزمون داد اما قبول نشد

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
برای من درامد خیلی مهمه مشکل مالی ندارم پیخوام دستم تو جیب خودم باشه  بجز ازمون کانون وکلا کار ...

چرا

سردفتری که خودم به امیدش رفتم حقوق

ولی بعد فهمیدم ۷ یا ۸ سال حتی شاید ۱۰ سال یبار بزگزار میشه

و مثلا برا شهر من شنیدم مثلا یکی دونفر ظرفیت داشته

البته اینجور دربارش شنیدم

شما اول تحقیق کن

قوه قضائیه و بانک هم به عنوان کارمند میتونی بری

بعضی بانکها

دفتریار دفتر اسناد اونم سخته(اینو حتما تحقیق کن)

دیگه یادم‌نیست

من از این که حقوق خوندم ناراحا نیستم

خیلیم خوشحالم که به رشته ی مورد علاقم رسیدم

ولی اگه شرایطشو داشتم که یه مدرک دیگه داشته باشم و دوباره هم برم دانشگاه میرفتم حسابداری

چون هر آگهی استخدامی میبینم حسابدار میخوان

همه بانکها رشته حسابداری هم تو آزموناشون جذب میکنن

من از این که حقوق خوندم ناراحا نیستم خیلیم خوشحالم که به رشته ی مورد علاقم رسیدم ولی اگه شرایطشو د ...

مرسی خیلی  لطف کردی بهم♥️♥️

خستگی روح را چگونه بدر کنیم؟!