2777
2789
عنوان

آموزش دلبری 😍حتما بیاین لطفا برا همه لازمه این 💋

| مشاهده متن کامل بحث + 62810 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺نمی‌دونم حس میکنم دوستم ندارع نمی‌دونم چمه، قربونت خوشگلم خودتم خیلی بامزه ای😍❤️🦋

دوست داره . چیزی گفت با دمپایی ابری بزن دهنش 😁😂😂 ایشالا زودتر حس خوب بگیری ❤️ نه نه تعارف نکن شما بامزه تری 😂😂

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
😂😂😂 لامصب یکم توجه می‌خوام ازش 

بیارش اینجا آدمش کنیم 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
😂😂😂قربونت جذابم

😎😎 برین کنار جذابی نشین

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
🤐🤐🤐🤐لوسسس 

وای😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

هر بار باید از یه در وارد بشی

یه روز لباس و آرایشی که دوست داره

یه روز لوس بازی

یه روز با رقص و لوندی

یه روز غذای خوشمزه

یه روز تعریف و تمجید

یه روز لوس بازی آمیخته با خشونت  

گزینه آخرو شوهرم خیلی دوست داره،جیغ و داد و قهقه شو باهم درمیارم