2777
2789
عنوان

یه تی شرت 200 تومن اونم ت خونه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست
اره بیرون خیلی بیخوده قیمتا من از انلاین شاپا میگیرم از ۷۰ شروع میشه تا نهایت ۱۳۰ ۱۴۰ خوبه قیمتاش هم ...

جنسشو چجوری بفهمیم خوبیه یا ن عزیزم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
دوتاش میشه 400 من خیلی هنر کنم یکی بتونم بخرم. ارزون نمیتونم عزیزم من خیلی عرق میکنم بپوشم داغون میش ...

بخخداهمینه ماهممون لباس خونه میخریم میسه ۵۰۰ تومن  شلوار و تیشرت همه چی گرونه خدا لعنتشون کنه

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من هم انلاین شاپ دارم هم ناخن کارم اما قیمتا واسه خود ما فروشنده هاهم باور کن زیاد شده اما خب من چیزایی میارم ک مردم تو همه سطحی بتونن  خرید کنن و اینکه جنسشم خوب باش

من چندتا پیج هست همیشه از اونا میخرم از جنسش هم راضی بودیم یکی ۲سالی هست که لباسای تو خونه ای رو از ...

اسمشون رو بگو 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خدا وکیلی تبیلغ نیست؟ خودت خریدی. مطمئنه؟ 

نه تبلیغ نیست‌. باه مال شهر ماست حضوری خریدم هم جنس هاش خوبه هم قیمت هاش. مال من نیست که تبلیغ کنم چیزی بهم برسه عزیزم. سایت هم داره. گفتم با اون پول لااقل بتونی جای یکی دوتا بخری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کدومشونه

اولی که لوگو صورتی داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

معتبره ؟؟؟خرید کردی

بله حضوری خرید کردم سایت داره