بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا من هم انلاین شاپ دارم هم ناخن کارم اما قیمتا واسه خود ما فروشنده هاهم باور کن زیاد شده اما خب من چیزایی میارم ک مردم تو همه سطحی بتونن خرید کنن و اینکه جنسشم خوب باش
نه تبلیغ نیست. باه مال شهر ماست حضوری خریدم هم جنس هاش خوبه هم قیمت هاش. مال من نیست که تبلیغ کنم چیزی بهم برسه عزیزم. سایت هم داره. گفتم با اون پول لااقل بتونی جای یکی دوتا بخری
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....