2777
2789
عنوان

بهم زدن با دوست؟

107 بازدید | 6 پست

یه دوستی داشتم یه سالیه باهاش دوستم..

رابطه مون خیلی صمیمی بود..چند روز قبل گفت مشغله داره و دیگه نمیتونه باهام زیاد حرف بزنه و منم دلیل پرسیدم ولی نگفت..براش ارزوی موفقیت کردم

ولی امروز..گفت که بهم نیازه نداره...و دیگه نمیخواد باهام دوست باشه:)

چطور فراموشش کنم همچین ادم پستی رو؟..وقتی داره ت اینستا هم فعالیت میکنه و اون شخصی که تو اینستا به اون بالا ها رسوندتش من بودم؟..

با وجود کمبود وقتش و...خودخواهیش...

انتقام؟فراموش؟...چیکار باید بکنم تا قلبم اروم بشه..و دیگه وجودش برام مهم نباشه؟

...

بهت محتاج خواهد شد ....ارزش دوستی نداشته..‌کم کم‌فراموشت میشه

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم.برا منم زیاد پیش اومده.بگو خوش اومدی عزیزم.اصلا به چپتم نباشه.نه به خاطرش پروف و بیو و فلان عوض کن مثلا متنای فیلسفی و اینا نه چیزی.جوری نشون بده خوشبختی و عین خیالت نیس ک هست یا نیس 

به نظر خودت ارزش انتقام داره؟؟؟فراموشی بهتره

دقیقا دلم میخواد همین کارو بکنم..که بود و نبودش مهم نباشه..ولی چطور انجامش بدم؟نمیدونم!ما بیش از حد صمیمی بودیم..و حتی نمیدونم چرا بهم زد دوستی رو:)

...

میفهمم.برا منم زیاد پیش اومده.بگو خوش اومدی عزیزم.اصلا به چپتم نباشه.نه به خاطرش پروف و بیو و فلان ع ...

اره...همین کارو کردم!بهش گفتم اشتباه نکن..من دورت میندازم...ولی قلبم عجیب درد داره..با دو پیچش فالوش داشتم..یکیش بلاک شد ولی وقتی با اونیکی میخواستم بلاک کنم استوریشو چک کردم..دیدم خیلی ریلکس داره کاراشو ادامه میده.

...

اره...همین کارو کردم!بهش گفتم اشتباه نکن..من دورت میندازم...ولی قلبم عجیب درد داره..با دو پیچش فالوش ...

میفهممت.طبیعیه بلاخره یه ساله.ولی بهت قول میدم این حست فوق فوقش تایه هفته ادامه داره.بعدا ب خودت میگی اونجور اوسکولا ارزش اینو ندارن ک من بهشون فک کنم