2777
2789

من قبل این ک این همکارم بیاد تو اداره رابطم با مدیرم خیلی خوب بود ولی ابان پارسال یه همکار برام اومد خانم بیوه بود با دو بچه خیلی دلم براش میسوخت همشهری شوهرمم بود همیشه تو خونه ازش تعریف میکردم شوهرمم میگفت اونطوریام ک میگی نیست خلاصه شک کرده بودم نکنه با شوهرم ریخته رو هم خلاصه بعدا فهمیدم شوهرم واقعا ازش بدش میاد خلاصه همش از مدیرم بدگویی میکرد و میگفت پول مردمو بالا میکشه و نونش حرومه و بیت المالو برمیداره خلاصه منو شیر کرد با مدیرم کم کم بد شدم و یه روز باهاش درگیر شدم که خلاصه مدیرم منو اخراج کرد ماه پیش حالا به همون همکارم میگم چی شد مگه پولش حروم نیست چرا تو موندی اونجا پس بهونه های چرت و پرت میاره و اونجا موندگاره یکی دیگه از همکارام گفت میخاد جای تو رو بگیره خیلی ازش متنفر شدم بد رکبی خوردم هنو شوهرم نفهمیده براچی اخراج شدم واقعا حالم بهم میخوره از بعضی ادما امیدوارم خیر نبینه

یه جا دیگه استخدام شو ولی دیگه اعتماد نکن به کسی، منم امروز دقیقا اینی که تو میگی رو راجع به یکی از همکارام فهمیدم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجاست که میگن شنونده باید عاقل باشه 

تو چرا دخالت کردی آخه 

حالا هم به شوهرت نگو بیخیال دیگه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اینجاست که میگن شنونده باید عاقل باشه  تو چرا دخالت کردی آخه  حالا هم به شوهرت نگو بیخیا ...

اره خدایی خیلی پشیمونم ب مدیرمم پیام دادم گفت نه تصمیمو گرفتم

امروز متوجه شدن همکاری همش انرژی منفی میده که من برم :))،  در ظاهر باهام دوسته :)))، خداروشکر زود فهمیدم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اره خدایی خیلی پشیمونم ب مدیرمم پیام دادم گفت نه تصمیمو گرفتم

پشیمون نباش، تجربه با دست اوردی دیگه،بگرد دنبال یه کار دیگه.

اخه کاری مثل مال خودم ک هم نزدیکم باشه هم درامدش بالا باشه پیدا نمیکنم

درامدت چقدر بود؟