یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه آپ داشتم هر کی بهم زنگ میزد اسمشو برام مینوشت حالا نه همرو ولی اکثرا اپ مخوفی بود نمیدونن چرا ترسیدم حذفیدم
کاربری برای دو نفره دوستان یکیمون ۲۲ سالشه یکی ۲۰ سالشه و چون ممکنه سو تفاهم پیش بیاد از این به بعد اول هر تاپیک توضیح قراره بدیم یکی از کاربرا گف چرا یک جا گفتی داری کارای مهاجرت انجام میدی یکجا گفتی تازه وارد دانشگاه شدی به همین خاطر به احترام کاربر ها قراره قبلش خودمونو معرفی کنیم
من رفتم پیشخوان دولت حتی پوکه و سیم کارت همراهم بود
زد توی سیستم گفت برا شما نیست برد شوهرتم نی
اخر نگفت ماله کی هست لااقل فقط گفت میتونیم بگیم برا شما هست یا نه
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...