2777
2789

برابچ من عسلم 

سارامی وجود نداره 

اون مریض شده (لطفا دعا کنید سلامت باشه و دوباره برگرده کنارمون)

و فعلا نیست و تا برگرده من با اجازه و شمارش کنارتونم 

چون دوستان رو نمیشناسم همرو لغو زدم ببخشید 

تاپیک های قبل این تاپیک به هیچ مربوط نیست و تاپیکای جدید برای منع 

خودتون معرفی کنید آشنا شیم 😍

این کاربر فوت شده ...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون قضیه که پسره به دوست دخترش میگفت عزیزم من این مدت تو کما بودم نتونستم سراغتو بگیرم افتادم.

😂😂😂جالب بود 

ولی مریضی رفیقمو مسخره نکن 😔

این کاربر فوت شده ...😢

اخی🥺

امیدوارم بهتر بشه🥺

تازه باهام دوست شده بودیم 😌

چند وقتی بود ازش خبری نبود دلم براش تنگ شده بود🤕

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻