2777
2789
عنوان

بیاینننن با این رتبه چیکا کنم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 66 پست
اگه فکر میکنی تلاش کنی بهتر از این میشه پس حتما اینکارو بکن چون چیزی رو از دست نمیدی  الان نهای ...

پرستاری ازاد چی نمیشه

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب رشته رو انجام بده  شاید یه رشته خوب اوردی اگه نشد بخون واسه سال بعد

منطقی بود👌

عمووی خذف  تاثیر قطعی معدل سال دوازدهم  کنکور دومرحله ای یکی اواخر دی یکیم احتمالا مرداد

خیلی خوبه که عمومی حذف بشه

فقط تاثیر معدل برای کسایی که چندسال پیش دیپلم گرفتن و نمیدونستن ک تاثیر داره چی

خیلی خوبه که عمومی حذف بشه فقط تاثیر معدل برای کسایی که چندسال پیش دیپلم گرفتن و نمیدونستن ک تاثیر ...

اعلام نکردن هنوز 

میشه بگی کجاش خوبه همه اینایی ک معدله بالا دارن ظرفیتارو پر میکنن

رتبه کشوریت یا رتفه در سهمیه؟ اگر رتبه کشوریت رادیولوژی یا پرستاری روزانه احتمالا شهرای کوچیک مثلا ایرانشهر و خرم اباد شهرکرد اینا بیاری

ولی حالا موقع انتخاب رشته چن تای اولو خوش بینانه تر ازینا بزن اینارو اواسط بزن

دیگه نهایتتت نهایت اون چن تا انتخاب اخرو بهداشت عمومی و ایما بزن یا اگر علاقه داری فرهنگیان

از تخمین رشته قلمچی میتونی کمک بگیری بازم

سلنوفیل:کسی که عاشق ماه است🤗🌙

من بدبخت ی تایپیک زدم هیچ کس نیومد بگه خرت به چند ...حداقل اینجا کسی میدونه جواب بده رتبه ی ۱۶۰۰۰ تجربی چی میتونه بیاره ؟؟؟؟؟؟؟

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
اعلام نکردن هنوز  میشه بگی کجاش خوبه همه اینایی ک معدله بالا دارن ظرفیتارو پر میکنن

ببین وقتی تاثیر معدله برای هر درس جداگانه امتحان میدی و قطعا نمره بهتری کسب میکنی تا وقتی ک برای کنکور اونهمههه درسو باهم ازمون میدی