2777
2789

سلام این تایپیک اولمه یکی دیگه هم بود با همین موضوع کسی نیومد الان دوباره دارم مینویسم بیاین همشون تست شدن

یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوست
مشکلاتی که پوست میتونه داشته باشه زیادن
اول از همه جوش
این راهکار ها موقتین و اگه شما مشکل جوشاتون هورمونی باشه باید برید دکتر پوست و این راهکار ها فقط برای زمانیه که شما میخوای جوشی که داری رو به سرعت برطرف کنی
از بهترین راهکار ها ابلیمو هستش باید ابلیمو رو بزنین به پنبه و به جوش بزنین و بزارین شب بمونه اما رو کل صورت نزنین که پوستو تیره میکنه ابلیمو تو حداکثر 1 هفته پوست رو صاف میکنه اما اگه میخواین سریع تر این اتفاق بیفته باید با جوش شیرین قاطی کنین که یه محلول غلیظ بده بعد روی جوش ها بزارین و یک ربع بعد بشورینش بیشتر نزارین چون باعث خشکی میشه روی کل پوست هم نزارین
اگه میخواین در عرض دو روز یه جوش از بین بره باید از یخ استفاده کنین یخ رو توی یه جوراب پارازین بزارین و روی جوش بمالین روزی سه بار بعد دو روز اون جوش میخوابه اگه میخواین میتونین روی کل صورت هم این کار رو انجام بدین و ماساژ صورت با یخ باعث هیداته شدن و بسته شدن منافذ صورت میشه
بعد این کار ها گلاب بهترین گزینه برای تنظیم phصورته و همینطور یک تمیز کننده صورت طبیعی هم هست کپسول ویتامین a هم جوش روبه سرعت خشک میکنه اما باید کپسول ژله ایش رو بخرین که با سوزن سوراخش کنین و محلول داخلش رو روی جوش بزنین
اما مهم تر از همه اینه که جوش رو نکنین و نترکونین چون اگه سرش سفید شده باشه بکنین باعث لک شدن و اگه خشک شده باشه بکنین باعث فرو رفتگی میشه
چیزی به اسم طب سوجوک هم وجود داره که میگه اگه دور جوش باخودکار ابی و دور لک باخودکار قرمز دایره بکشین شب بخوابین میره من امتحان نکردم ولی راه ساده ایه اگه میخواین امتحان کنین خیلیا میگن برای جوش زینک اکساید بزنین ولی خیلیام میگن جوش رو تشدید میکنه میتونین امتحان کنیدش اما من پیشنهادش نمیکنم
جوش سر سیاه
جوشای سر سیاه رو میشه با سفیداب برطرف کرد اینطوری که سفیداب رو توی گلاب میزارین و تا حداکثر4 ساعت میزارین بمونه میتونه کمترم باشه ولی بیشتر از این نزارین بعد اون سفیداب رو روی جوش های سر سیاه بزنین و بزارین ده دقیقه یه ربعی بمونه بعد هم با هر روشی میخواین تخلیشون کنین میتونین کل صورت رو هم سفیداب بزنین چون خاصیت لایه برداری داره
چربی و خشکی پوست
برای چربی پوست هر شب و صبح پوست رو با تمیز کننده تمیز کنین و بدونین چربی پوست باعث باز شدن منافذ میشه میتونین صابون های مخصوص صورت هم بگیرین اما صابون عادی به صورت نزنین
برای خشکی باید روغن هایی که برای صورت هستند استفاده کنین من خودم از روغن هایی که یه شرکتی به اسم دکتر بیز داره استفاده میکنم جنسای خوبی دارن(بخدا تبلیغ نیست معرفی کردم فقط)بهتر بدونین پوست چرب کمتر ازپوست خشک اسیب میبینه پس نزارین پوستتون خشک بشه
برای ابرو ها توی هرلوازم ارایشی ای که برین بهتون صابون ابرو رو میدن برای حالت دادن ابروعالیه دیگه نیاز به لیفت و این حرفا نیست
لب
برای افزایش حجم لب ها ویتامین e رو مثل ویتامینa که برای جوش بود باید روی لب بمالین و بزارین شب بمونه اما ممکنه باعث خشکی لب بشه پس باید صبح که بیدار شدین بهش بالم لب بزنین
برای سفیدی دندون هم کمی زردچوبه روی مسواک بزارین و بزنین اما بعدش یکی دوبار مسواک بزنین تا زرچوبه ها کامل از لای دندوناتون بیرون بیان
 نهارتونو بخورین بعد نظراتونو بگین که برم سراغ مو و غیره

یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....
برای پر شدن صورت بگو

یخ که توی پست بالایی گفتم با بهتر کردن جریان خون میتونه  صورت رو پر کنه میتونی از گلاب و گلیسرین هم استفاده کنی و با ماساژ با روغن جوانه گندم هم میتونی اما من امتحانشون نکردم 

برای مو ها
ریزش مو
باید برین پیش پزشک یا متخصص طب گیاهی اگه جواب گرفتی که عالی اگه نه باید موهاتو از ته بزنی شوخی هم ندارم اگه دیدی واقعا ریزش موت زیاده و کلا درست نمیشه باید موهات رو بزنی اما قبلش پرسو جو کن که چه روغنایی و چیزایی رو بقیه استفاده کردن بعد که اونارو فهمیدی بعد کچل کن اون وقت اون روغنارو استفاده کن چون دیگه خیلی راحت به ریشه موهات میرسن موهایی که در میاد هم به شدت سالم هستن
اگه موهات خشکه باید روغن تراپی کنی
اگه موهات سریع چرب میشه باید مدت زمانی که بعد از حموم چرب میشه رو بدونی مثلا دو روز یا سه روز بعد دقیقا قبل از اینکه کامل چرب بشه بری حموم انقدر این کار رو تکرار کن تا چربی از ریشش بره اما بگم هر روز نرین حموم که ریشه مو شل میشه و ریزش مو بیشتر
برای وزی مو یه روغنی هست که کمک میکنه عکس روغن رو براتون توی همین پست میزارم روغن ارگان پنتر کلا پنتر محصولات خوبی داره به شرطی که اصل باشه این روغن زمانی که میزنی اصلا حس این که چرب باشه مو رو نمیده و مو چرب نمیشه
برای لخت شدن مو دو راه بیشتر نیست یا باید از سشوار و اتو و ... استفاده کنی یا باید بری کراتینه کنی که خیلی میگن ضرر داره من میگم از شونه های حرارتی استفاده کنین من مارک فیلیپس رو دارم راضیم هم خوب صاف میکنه همم زیاد داغ نمیکنه اگه اصلشو گیر بیارین خوبه و به قیمتش می ارزه
و اینم یه نصیحت از طرف من رنگ موی شیمیایی نزنین ممکنه رنگ موی طبیعی گرون تر باشه ولی شیمیایی ها به مرور زمان به مو اسیب میزنن

اگه برای کاهش وزن هم سوال دارین بگین

وقتی میگم تو بیابونم همینه ها هیچ بنی بشری تو تاپیک ما نیست عجبا