2777
2789
عنوان

کیا شیردوش برقی استفاده کردن؟

725 بازدید | 21 پست
دوستان یه سوال دارم. اگه شیر مادر خیلی کم باشه روزای اول تولد و بچه هم  سینه رو نگیره، شیردوش برقی می‌تونه مشکل رو حل کنه؟ چون میگن بچه باید مک بزنه که شیر بیاد. شیردوش برقی همون کار رو انجام میده؟ یعنی میشه برای چند ماه با این روش شیر تیپ سینه های مادر باشه؟
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

سلام عزیزم

من استفاده کردم برای افزایش شیرنه 

من از6ماهگی کوچولوم رفتم سرکار

مجبور بودم استفاده کنم

من راضی بودم

البته من شیرم زیاد بودخداروشکر

الان دیگه پسرم سه سالشع ماشالله

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام عزیزم من استفاده کردم برای افزایش شیرنه  من از6ماهگی کوچولوم رفتم سرکار مجبور بودم استف ...

خدا حفظش کنه. من شیرم خیلی کمه قطره ای میاد و بچم پستونکی شده. کارم شده گریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه. من شیرم خیلی کمه قطره ای میاد و بچم پستونکی شده. کارم شده گریه

گریه و استرس کمترش میکنه باید خیلی خیلی صبور باشی

کم کم زیاد میشه 

آبگوشت زیاد بخور هم تقویت میشی هم خیلی افزایش شیرتاثیرداره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

وااای خدای من خیلی خوشحال شدم واست

امیدارم همیشه صحیح و سلامت باشه عزیزم

دوباره ای وی اف کردی؟ بچت جنسیتش چیه 🥰

منم دخترم به دنیا اومده 🥰 الاهی که همهی بچه ها سلامت باشن

عزیزم مگه شما دوباره بعد پسرتون بچه دار شدین؟😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اره عزیزم. هنوز فرصت نشده اینجا پست بذارم. نگفتم تا به سلامت به دنیا بیاد و از سلامتش مطمئن بشم. به لطف دعای خیرتون الان دخترم ۲۲ روزه هست.

وااای خدای من خیلی خوشحال شدم واست امیدارم همیشه صحیح و سلامت باشه عزیزم دوباره ای وی اف کردی؟ بچت ...

سللام عزیزم قدم دخترت مبارک. بله ای وی اف کردم دخترم الان 2۲ روزه. خدا حفظ کنه همه نی نی ها رو. دختر شما چند وقتشه

اره عزیزم. هنوز فرصت نشده اینجا پست بذارم. نگفتم تا به سلامت به دنیا بیاد و از سلامتش مطمئن بشم. به ...

ای جاااااااااااان چه قدر خوشحالم کردی خداروشکر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 هزار الله اکبر خدا دلتو شاد کرد واسه منم دعا کن خدا دلمو شاد کنه منم دو تا بچه از دست دادم

ای جاااااااااااان چه قدر خوشحالم کردی خداروشکر 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 هزار الله اکبر خدا دلتو شاد ...

عززیر دلم بخدا برای همه کاربرای نی نی سایت  دعا کردم. ان شاالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه. حتما حتما تو گوش دخترم میگم برات دعا کنه

سللام عزیزم قدم دخترت مبارک. بله ای وی اف کردم دخترم الان 2۲ روزه. خدا حفظ کنه همه نی نی ها رو. دختر ...

عزیز دلممممم خیلی خوشحال شدم بذات خدا برات نگهش داره

دختره من خیلی زود بدنیا اومد خییییلی داستان داشتم من این دفه هم با اینکه سرکلاژ شدم بازم کیسه ابم سوراخ شد و اومد داخل واژنم هفته بیست و شش رفتم پیش دکتر خودم به زور داشت منو میبرد بچمو بندازه نمیدونی چیذکشیدم چقدر جیغ کشیدم میخاستم فرار  کنم همش که بچمو نکشه داخل بیمارستان بودم که به ماما اومد به خواهرم و همسرم گفت اگه به درصد احتمال زنده موندنش واستون مهمه ببرینش یه بیمارستانی که ادرسش رو بهمون داد رفتم اونجا بیست روز بستری بود تستراحت متلق حتی اجازه پایین اومدن تز تخت و نشستن رو هم نداشتم بعده بیست روز دیگه رفتم برای زایمان که وسط درد کشیدن یهو جفتم کنده شد و بردنم سزارینم کردن چون بچم خیییلی کوچیک بود کلی برش دادن که به بچه تسیبی نرسه دخترم تو بیست و هفت هفتگی به دنیا اومد شیش ماه و ده روز 

خلاصه که گذاشتنش تو دستگاه چهل و پنج روز پیش کلی چالش داشتیم تو این چهل و پنج روز چه روزایی که از سر نگذروندم چه دردهایی که نکشیدیم مردیم و زنده شدیم ولی خوشبختانه حال دخترم خوب شد ریه هاش کامل شده الان فقط مونده تو ان ای سی یو تا وزن بگیره و بیارمش خونه🥹🥹🥹 

من به معجزه اعتقادی نداشتم ولی خدا برام یه معجزه فرستاد تا با چشم خودم ببینم و با گوشت و خونم درک کنم

گرنگهدارمن آنست که من می دانم
شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد🥹🥹 خدایا شکرت

عزیز دلممممم خیلی خوشحال شدم بذات خدا برات نگهش داره دختره من خیلی زود بدنیا اومد خییییلی داستان دا ...

عززیر دلم چقدر سخت گذشته بهت. الهی شکر که حال دخترت خوبه. یه گروه داریم واتساپ دوست داشتی پیام بده بهم خصوصی شمارتو بذار بیا تو گروه خون باش. بچه هامون همه یک ماهه هستن

شما به خاطر فوت مادرتون خیلی بهم ریخته بودین ، الان بهتر شدین؟؟

سلام عزیزم. من اون موقع باردار بودم. وسطای ماه هشتم بارداریم مادرم به رحمت خدا رفت. اما بعد خدا بهمون یه دختر کوچولوی ناز داد. که هزار ساله باشه، خیلی شبیه مادرم هست. دلمون آروم تر شد با اومدن دخترم. انگار مامان برگشته...