2777
2789
عنوان

راهنمای سفر استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 5324 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم من خرداد بودم استانبول  هرسوالی داری بپرس

با چی سفر کردید؟تور یا....؟کالاها حراج خورده بودند یا نه؟از نظر هوا چطور بود؟من تحقیق کردم مرکز خرید جواهر مال خیلی معروف هست شما خرید کردید؟از این مرکز خرید یا مرکز خریدهای دیگه؟از چه برندهایی خرید کردید اینو میگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چون خانوادگی بودیم و قصد داشتیم خونه بگیریم یه کیسه برنج و ده دوازده تا کنسرو با خودمون بردیم 

فروشگاه هم بود دیگه مواد غذایی میخریدیم مثل گوشت چرخ کرده و مرغ و پیاز و اینا خودم آشپزی میکردم خونه هم مبله بود با وسایل

با چی سفر کردید؟تور یا....؟کالاها حراج خورده بودند یا نه؟از نظر هوا چطور بود؟من تحقیق کردم مرکز خرید ...

خودموون،همه جا هم خودمون رفتیم با استانبول کارت

ببین استانبول همیشه حراجه، از جواهر ارزون تر هم هست 

یسری پاساژ ها هست ک بهش میگن اوتلت مثلا اولیویوم اوتلت یا مثلا وینیزیا اوتلت، تو این پاساژا همه برندها هست حالا مثلا از مد اولیه گذشته با قیمت عالی

برند السی وایکیکی مناسبتره

بعد هم بازار های لالعلی و مرتر که اصلا خدا هست باید بری چهار راه آکسارای.. تازه توپدان میدن یعنی جینی که خیییییلی بصرفه درمیاد قطمتش

ممنون. بهار رو که از دست دادم. بنظرتون مهرماه زمان خوبیه؟ نسبت به کیش ارزش هزینه بشتر رو داره؟

سفر به استانبول فکر کنم خیلی گرونتر از سفر به کیش درمیادا!خود من که خیلی دوس دارم در اینده به دبی و استانبول سفر کنم امیدوارم قسمت هردومون بشه🙏🏻🤲🏻

خودموون،همه جا هم خودمون رفتیم با استانبول کارت ببین استانبول همیشه حراجه، از جواهر ارزون تر هم هست ...

خود من عاشق برند اچ اند ام هستم برند زارا و برشکا برندهای گرونی هستن اگر توی ترکیه هم با لیر بخوای ازشون خرید کنی خیلی گرون درمیاد؟