2777
2789
عنوان

راهنمای سفر استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 5324 بازدید | 53 پست
با چی سفر کردید؟تور یا....؟کالاها حراج خورده بودند یا نه؟از نظر هوا چطور بود؟من تحقیق کردم مرکز خرید ...

ما با تور رفتیم با هواپیما..همه تورها خودشون یک گشت یگ روزه رایگان روشون هست که چند مرکز خرید میبرن که ۲تاش اوت لت هست اون اوت لتها قیمتها مناسبه خیلی..ما مهرماه رفتیم هوا سرد بود نسبت به تهران خیلی...حراجی هم عزیزم تو چندتا مناسبتها مثل کریسمس مثل عید فطر مثل تغییر فصل خیلی بیشتره یا مثل بلک فرایدی..هواهم خوب پاییز و زمستون سرده..من فصلهای مختلف رفتم 

جواهیرو اره رفتم ولی خیلی مراکز خفننر و بهترم داره..بستگی داره بخوای بیشتر بری اوت لتها یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود من عاشق برند اچ اند ام هستم برند زارا و برشکا برندهای گرونی هستن اگر توی ترکیه هم با لیر بخوای ا ...

ببین یه سری فروشگاه ها هست ک خود کار روز رو میاره خیلی گرونه

شما اگه اهل برندی، سرچ کن ببین شعبه اچ اند ام کجا اوتلت داره 

نثلا پاساژ الیویوم تو منطقه زیتون، روز سه شنبه اوتلتش چندبذابره عاااالیه

واقعا؟کیش گرون درمیاد!؟😳چرا؟کیش که جزو ایرانه!؟

ما رفتیم استانبول ۵ نفرمون دو هفته اقامت و خورد و خوراک و بلیط رفت و برگشت شد کمتر از ۷۰ تازه ۱۲ روز اجاره ی خونه هم دادیم

تقریبا نفری ده پانزده تومن

دوست مون عید رفته بود کیش سه چهار روزه زن و شوهر و یه بچه ۶ ساله ۱۵ تومن شده بود

تازه با ماشین خودشون رفته بودن

ما رفتیم استانبول ۵ نفرمون دو هفته اقامت و خورد و خوراک و بلیط رفت و برگشت شد کمتر از ۷۰ تازه ۱۲ روز ...

چقد خوب در اومده وارد بودین تو گرفتن...دوست منم همیشه خودش جدا بلیط و جا میگیرن ولی ما تور میگیریم

خود من عاشق برند اچ اند ام هستم برند زارا و برشکا برندهای گرونی هستن اگر توی ترکیه هم با لیر بخوای ا ...

اینا تو جواهیر هست تو اگثر پاساژها هم هست من دیدم تو خیابون استقلالم هست...من یک پالتو اچ اند ام گرفتم ۱۲۰۰ به نظرم خیلی خوب بود...تازه اون موقع لیر ۳۵۰۰ بود 

من همبشه میرم ادکلن زارا میخرم عاشقشم

ولی خوب ۹۰ درصد خریدهام السی و گوتون دفکتو هستن

ما یه آشنا داریم اونجا وقتی رفتیم باهاش گشتیم یه آپارتمان مبله گرفتیم  خدایی می ارزید

اره عزیزم خیلی خوب بوده...الان که تور استانبول فکر کنم به ۲۰میلیونم رسیده ...خیلی خوبه ادم اشنا داشته باشه.مخصوصا وقتی تعداد میری میصرفه یک اپارتمان اجاره کنی