2777
2789
عنوان

سوالای کارنامه و انتخاب رشته ایتون رو بپرسید :)

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 57 پست
دانشگاه تبریز چی؟

خود علوم پزشکی تبریز ممکنه علوم آزمایشگاهی و مامایی بشه 

تغذیه، اتاق عمل، هوشبری و گفتار درمانی به احتمال بالا قبول میشه

علوم پزشکی تبریز یه دانشگاهم داره که محلش توی اهر هست یکیم توی میانه، پرستاری اونارم احتمال داره قبول بشه. یعنی مدرک از دانشگاه تبریزه فقط محل تحصیل اونجاس. که ممکنه هر کسی ندونه و حتما اگر میخوای تبریز باشه و برات فرق نمیکنه کدوم شهر،بزنش جز اولویتا

اگه کلا تو خود استان بخواد

سراب و مراغه دانشگاه دارن که احتمالا همه ی رشته هاشو قبول میشه (پرستاری، علوم ازمایشگاهی، اتاق عمل، تغذیه و...)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریحون خانوم فقط شما گفتی با۱۷هزار ممکنه مدیریت یکی از دانشگاه های تهران قبول شم

از هر مشاوری پرسیدم گفتن ممکن نیس

خواستم بگم تو ی نور کوچیک ته دلم روشن کردی با حرفت اون روزهای انتخاب رشته

دمت گرم

ان شالله برگرده ب زندگی خودت🌙

اسی جانم ممنون بابت این تاپیکت

با رتبه ۹۰۰۰رشته انسانی منطقه یک ممکنه روانشناسی،انواع مدیریتا،حسابداری،حقوق دولتی خود تهرانو بیارم؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
ریحون خانوم فقط شما گفتی با۱۷هزار ممکنه مدیریت یکی از دانشگاه های تهران قبول شم از هر مشاوری پرسیدم ...

عزیزمممم ایشالا که قبول میشی میای خوشالمون میکنی :)

شاهد و خوارزمی رو زدی ؟ همه ی مدیریتاشونو ؟ دعوت به مصاحبه شدی ؟ 

اسی جانم ممنون بابت این تاپیکت با رتبه ۹۰۰۰رشته انسانی منطقه یک ممکنه روانشناسی،انواع مدیریتا،حسابد ...

راستش خیلی منطقی به نظر نمیرسه ولی ایشالا که بزنه و یه جای خالی برای شما کنار گذاشته باشن   

عزیزمممم ایشالا که قبول میشی میای خوشالمون میکنی :) شاهد و خوارزمی رو زدی ؟ همه ی مدیریتاشونو ؟ دعو ...

مرسی قربونت برم

همه رو زدم عزیزم

فقط شاهد رو اون اخرا زدم..نه دعوت نشدم

اما یکی از بچه های اینجا با ۲۲هزار منطقه۲ دعوت شده بود

عزیزمممم ایشالا که قبول میشی میای خوشالمون میکنی :) شاهد و خوارزمی رو زدی ؟ همه ی مدیریتاشونو ؟ دعو ...

مرسی دورت بگردم ک همون اولش نمیزنی تو پر ادم و ناامیدمون نمیکنی

بله جفتشونو زدم و همه مدیریتاشونو

دعوت به مصاحبه هم دارن؟خیر نشدم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

سلام عزیزم نمیدونی چقد خوشال شدم تاپیکتو دیدم ممکنه درخواست دوستی بدم تو خصوصی صحبت کنم باهات؟🙏🏻💖

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..