2777
2789
عنوان

سوالای کارنامه و انتخاب رشته ایتون رو بپرسید :)

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 57 پست
نیم  سال  دوم  یعنی چی ؟ چجوریه  من شرایط آزاد  رو ندارم حتما باید دولتی & ...

آزاد نمیخواد اصلا

دولتی قبول میشی

شهرای کم مخاطب مثل یاسوج و ایلام و جیرفت و سیرجان و این موارد، پیراپزشکی هاش رو بزن حتما مثل پرستاری مامایی هوشبری و ...

آزاد نمیخواد اصلا دولتی قبول میشی شهرای کم مخاطب مثل یاسوج و ایلام و جیرفت و سیرجان و این موارد، پ ...

خیلی ازت ممنونم 

اتفاقا خودم بومی ایلامم

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با ۱۷هزار تجربی..منطقه ۳..بنظرت مدیریت های دانشگاه روزانه یا شبانه تهران میارم یا فقط ب علوم ت ...

نه بزن تهرانو

بعید نیست اصلا

خوارزمی رو بزن حتما بیمه و مالیشو

مدیریت بازرگانی ها رو بزن

دانشگاه شاهدو بزن 

@boshra_goli     این اولیه. دیدی بگو پاکش کنم

پاک کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
@boshra_goli   دومیه.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

یه دنیا ممنوون😍😍❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
فیزیوتراپی قبول میشع؟

فیزیوتراپی بعیده ولی خیلی از پیراهای خوب رو قبول میشه

پرستاری سمنان و قزوین و ... روزانه

اتاق عمل شهرای خوب: دانشگاه شاهد تهران، کرج، حتی ممکنه مشهد و اصفهان و ...

دکترای دامپزشکی ممکنه اهواز و کرمانشاه و ... قبول بشه،پردیس اگر داشته باشه قبول میشه

هوشبری حتما قبول میشه کاشان و قم و ...

مامایی جای خوب قبول میشه

گفتار درمانی حتی ممکنه دانشگاه ایران قبول بشه

تغذیه جای خوب 

علوم ازمایشگاهی قزوین و مازندران و ...

دستش بازه

فقط باید خوب تحقیق کنه