2777
2789

ما اوایل ازدواج یه حساب باز کردیم که پس انداز جفتمون بریزیم اونجا 

اوایل خوب پس انداز میکردیم ولی کم کم اینقدر همه چیز گرون شد دیگه نتونستیم و کارته موند و خاک خورد

چند وقتیه من سر کار میرم و به همسرم گفتم کارت بده به من نیازش دارم

میخواستم پس انداز خودمو بریزم توی کارت و یه کارت دیگه هم برای حسابهای خرجیم باشه

خلاصه رفتم کارتو راه انداختم و رمزشو درست کردم چون یادمون رفته بود

امروز یه مقدار کمی پول ریختم توی کارت

یهو دیدم همسرم زنگ زده که منم دارم پول میریزم توی کارت تا پس انداز بشه مثل قبل برامون 😐🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلی عصبانی شدم و حرصم گرفت که اینهمه سال اینکارو نکرده حالا تا من کارتو برداشتم اونم یادش اومده

البته همسرم از ذوقش اینکارو کرده ولی من حرصم گرفته چون میخواستم اون پول دست خودم باشه و هر جا بخوام خودم خرج کنم

کارت جدید میگرفتی حساب دو نفره درد نمیخوره که میذاشتی کارته خاک بخوره حساب جدید باز میکردی

والا دو تا کارت دیگه دارم

یکیشون دادم به دخترم که هفتگیش اونجا جمع کنه و هر خرجی میخواد از اون بکنه

یکیش هم برای حساب روزمرگی گذاشتم

اصلا فکر نمی‌کردم یهو کارته صاحب در بیاره 🤦

اوایل دو نایب سر کار می‌رفتیم و مشترک بود بعد من سر کار نرفتم چند وقت و کارت همینجوری مونده بود

به نظر من 

وقتی زندکی رو اینجوری شروع کردید یک حساب مشترک داشته باشید همونو ادامه بدیذ

خب زمانی که دیگه سر کار نرفتید برای همسرتون سخت بود تنهایی هم برای زندگی هزینه کنه هم پس انداز

پقتی دوتایی سر کار میرید پس انداز خیلی راحت نره

به نظر من  وقتی زندکی رو اینجوری شروع کردید یک حساب مشترک داشته باشید همونو ادامه بدیذ خب زما ...

دقیقا همینطوره ولی میترسم پول من به چشمش نیاد و فردا بگه همه رو خودم گذاشتم و تو چیز خاصی نریختی توی کارت