2777
2789

همیشه از خودم میپرسیدم چرا انقدر آمار طلاق زیاده چرا انقدر مردم بد شدن چرا انقدر جامعه ما باید افسرده و خشمگین باشه . خوشحالم ک جواب خیلی سوالاتمو اینجا گرفتم و هروز دارم با خوندن کلی تاپیک جدید به تجربه م اضافه میکنم تا بتونم بهتر ب دیگران مشاوره بدم. ممنون که بهم کمک میکنید مشکلات رو ریشه یابی کنم 

شما بی نظیرید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونیم حالا برو تو ایترنت سرج کن اقدس اولیویه اونوقت میفهمی هنوز سم ندیدی اینجا

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

😂😂😂😂

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

😐

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

سرزمین عجایبه اینجا تویه تاپیک اکثرخانوماگفتن شبا جداازشوهراشون میخوابن گفتن علتشم بچه هاشونه...چرامن درک نمیکنم این رفتارارو من عجیبم یاچی؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
میدونیم حالا برو تو ایترنت سرج کن اقدس اولیویه اونوقت میفهمی هنوز سم ندیدی اینجا

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

*اهالی نینیسایت ناراحت نشینا*

ولی نصفش الکیه بخدا😐✋

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱