2777
2789

خاهر شوهرم دارع طلاق میگیره از شوهرش‌.

پدر شوهرم اخلاقش بده این دو روز فوقش اونجا بمونه بقیشو میترسم بیاد همش خونه ی ما بمونه وای خدا چیکارش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان با شوهرت اتمام حجت کن 

بگو خواهرت بیاد سوهان روحم و زندگیم بشه ول میکنم میرم

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

حالا بذار طلاق بگیره بدبخت 😐بعد فکر پلاس شدنشو بکن 

خونه بابا هرچقدم بد باشه از هر جایی بهتره خیالت راحت نمیاد پیش تو😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

نترس خونه ی تو نمیاد

هیچ دختری خونه ی باباشو ول نمی کنه بیاد خونه ی عروس

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

حالا هی بگین تک فرزندی بده😂😂😂

عروس چش نداره خواهر شوارشو ببینه .جاری چش نداره برادرشوهر ببینه ..آبجی رو نداره بره خونه داداش ..خلاصه همون بچه تک باشه بهتره مشگلاتشم کمتر

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ولی این باباش از اوناس ک دو روز بمونه اونجا پرتش میکنه بیرون

بیرونشم کنه میره خونه اجازه می کنه پیش شما نمیاد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙