2777
2789
عنوان

شوهرهای شما هم حسودن؟؟؟

297 بازدید | 6 پست

من گاهی احساس میکنم همسرم به شوهر خواهرم حسودی میکنه.تو زمینه هایی شوهر خواهرم بهتره و تو زمینه هایی همسر من.یک بار هم بهم گفت همون طور که حسادت بین جاری ها هست بین باجناق ها هم هست.

نه که به وضوح چیزی بگه ولی من خودم گاهی سیگنال های حسادتشو دریافت میکنم😁 همسرهای شما این طوری نیستن؟

بسم الله الرحمن الرحیم

حس رقابت بین باجناق ها معمولا هست.

البته به رفتار زن هاشون و خانواده زن هاشون  خیلی بستگی داره.

اگه خواهرها اهل چشم هم چشمی و مقایسه زندگیاشون باهم باشن ، یا خانواده دخترها هی این دوتا داماد یا دوتا خواهر یا حتی بچه هاشون رو با هم مقایسه کنن این حس تقویت میشه اما اگه کاری به هم نداشته باشن ، معمولا مشکلی نیست.

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر سابق من بطرز بدی حسود بود

تا کار خوبی پیدا کردم و حقوقم بیشتر از اون شد شروع کرد به نامردی و بدخلقی و بد ذاتی

بهرحال نهایتا مجبور شدم ازش جدا شم

نفرت عجیب و بی دلیلی از من پیدا کرده بود چون تو مدرک اون بالاتر بود و درآمدش خیلی کمتر از من

الان که بهش فکر می کنم دلیلش حسادت بود و بس

اوایل اینجوری بود 

مقصرشم خودم بودم که گاهی ناخودآگاه طرف شوهر خواهرمو میگرفتم توی هر زمینه ای

بعد حساس شده بود شوهرم

الان دیگه بهش فهموندم که همه دنیا برام یه طرفه، اونم یه طرف

هیچ وقت نمیذارم چیزی پیش بیاد که خودشو با باجناقش مقایسه کنه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙