2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکتر بپرس ببینه صورتت رو ، مشاوره بده چی نیاز داری و چند جلسه و چقدر به حرف هیچکس به جز دکتر گوش ...

دکترا هم بعضا اعتمادی بهسون نیست خواستم تجربه دوستان رو بدونم

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزمنسازه یعنی چجوریمگه از بدن خودم نی

ببین عزیزم 

وقتی چربی از یک جای بدنت به یک جای دیگه منتقل میشه ممکنه بدنت اون چربی رو پس بزنه 

درست مثل پیوند استخوان در ایمپلنت که حتی اگه از بدن خودت باشه ممکنه پس بزنه 

و باعث عفونت بشه 

ببین عزیزم وقتی چربی از یک جای بدنت به یک جای دیگه منتقل میشه ممکنه بدنت اون چربی رو پس بزنه درست مث ...

واقعا😑😑😑😑😑 نمیدونستم مرسی که گفتی عزیزم.شما توی کار زیبایی هستین؟ میشه برند فیلر برای بدن و صورت هم بهم معرفی کنید

میترسم مث پاژ نشه بعد ۲۰ سال بدبخت شم

چرا عزیزم

والا من خیلی دیدم که چربی عوارض داده و کلا بد فرم شده برای همین چربی نسبت به فیلر ریسکیه. البته فیلر هم میتونه عوارض بده ولی بنظرم عوارض فیلر کمتر از‌ چربیه مخصوصااااا اگه پیش یه پزشک حرفه ای زده بشه

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

والا من خیلی دیدم که چربی عوارض داده و کلا بد فرم شده برای همین چربی نسبت به فیلر ریسکیه. البته فیلر ...

نمیدونستم مرسی که گفتی عزیزم