2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری دندوناشون خراب شد🤕

1583 بازدید | 13 پست

تموم دندونام خراب شدن  میگن ب خاطر بارداریه ن میتونم درس حسابی غذا بخورم ن چیزی لثه هامم ورم کرده چیکار کنم خوب بشم لطفا راهنمایی کنید

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسواک بزن روزی چند بار.نخ دندونم بکش.حواست به ویارت هم باشه که شیرینی یا ترشی همش نخوری.التهاب لثه پ ...

روزی سه بار مسواک میزنم نخ دندونم استفاده میکنم اما فایده نداره تو بارداری دندونام الکی خراب میشه و میشکنه لثه هام دیوونم کردن

من هم خراب شد هم دندون عقل درآوردم لثه هاتو با نمک دریا ماساژ بده

ارع منم دندون عقل در اوردم زیر لثم هست برا همین لثم ورم کرده خیلی درد میکنه

تازه میگن تو دوران شیردهی موهای سرمون هم خیلی ریزش داره

من که نابودم بعد از 3 تا شکم اونم شیر به شیر تنم الان 5 ساله گذشته هنوز جون نگرفتم واقعا دروغ نیست میگن هر زایمان و شیر دهی انگار یک آجر از ستون بدن زن برداشته میشه، تازه من تنگی کانال عصب دست هم دچار شدم نگم برات که له له هستم خخخخ

🥴امضام نمیاد 

وای دندون منم درد میکنه ولی دندونم خراب نیست کلا یه طرف فک پایینم درد میکنه بعد از اونجا به گوش و یه طرف سرمم میزنه شبا نمیتونم بخوابم دیگه نمیدونم از گوشمه از سرمه یا از دندونم😭