امشب میلیون ها ادم قراره سکته بزنن ( خداااییی نکردهه) چه مرضی دارن خبر درست نمیرسونن...یکی میگه فردا یکی میگه بعد عاشورا یکی میگه امشب... مملکت معلوم نیس با خودش چن چنده دارم از استرس میمیرممممم
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
کاربری برای دو نفره دوستان یکیمون ۲۲ سالشه یکی ۲۰ سالشه و چون ممکنه سو تفاهم پیش بیاد از این به بعد اول هر تاپیک توضیح قراره بدیم یکی از کاربرا گف چرا یک جا گفتی داری کارای مهاجرت انجام میدی یکجا گفتی تازه وارد دانشگاه شدی به همین خاطر به احترام کاربر ها قراره قبلش خودمونو معرفی کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای داداششو اره البته دوستم ایران نیست من الان چک کردم نمیتونم وارد سایت شم
کاربری برای دو نفره دوستان یکیمون ۲۲ سالشه یکی ۲۰ سالشه و چون ممکنه سو تفاهم پیش بیاد از این به بعد اول هر تاپیک توضیح قراره بدیم یکی از کاربرا گف چرا یک جا گفتی داری کارای مهاجرت انجام میدی یکجا گفتی تازه وارد دانشگاه شدی به همین خاطر به احترام کاربر ها قراره قبلش خودمونو معرفی کنیم
من میگم اگه قراره بکشین خب یه شب ملتو صف ببندین یه تیر خلاص بزنین تااااماااممم
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه