2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادران اسکات بودن ، که مهندس معمار بودن ، مستندش رو پخش میکنن اسم یکیشون جاناتان 

اها اره 😁😁😁 به برادران اسکات میشناسمشون 😁😁😁

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خیلی تمیز کار شده.و خیلی کیفیت کار خوبه.خودم قبلا طراح بودم و با دید فنی به کار دقت کردم.آفرین.کار خ ...

ممنونم از شما 

بله 💖🌺🌸

خیلی زیبا بود  تو تاپبکات منو تگ کن  داریم خونه میسازیم  دوست دارم  ایده بگیرم

چشم حتما 💖🌸🌺

سلام توسکای خوش سلیقه ک دل ادم میبره تاپیکات میشه بگی هزینه این معماریا جقدرشده بمن بگیددقیقاشماباسلیقه خودتواین دکوراسیون خونشون رو انتخاب میکنیدلصلاراجب کارت نمیدونم چجوریه بگید بهم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

سلام توسکای خوش سلیقه ک دل ادم میبره تاپیکات میشه بگی هزینه این معماریا جقدرشده بمن بگیددقیقاشماباسل ...

عزیزم سلام 

ممنونم از لطف شما 

ابتدا با کارفرما صحبت میکنیم رنگ یا یک سری علایقش دستمون میاد بعد بر اساس اصول طراحی داخلی و دکوراسیون براشون طراحی میکنیم 

البته مقداری که میتونن هزینه کنن هم تاثیر گذار هستش در فرایند طراحی 

هزینه ی طراحی ام متری ۱۲۰ هستش به بالا بستگی به سبک انتخابی و متراژ داره و خب شامل تخفیف و اینا میشه حدودا

هزینه ی اجراهم در شهر ها متفاوتن 

واقعا بینظیره عزیزم راستی مثلا همی خونه شما چقدر هزینه کردین براش میخام تقریبی بدونم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

واقعا بینظیره عزیزم راستی مثلا همی خونه شما چقدر هزینه کردین براش میخام تقریبی بدونم

این خونه ی من نیس عزیزم 

برای طراحی یا اجرا ؟! 

این خونه ی من نیس عزیزم  برای طراحی یا اجرا ؟!

همش روهم