2777
2789

من تو زندگیم بوده از یکی خیلی خوشم بیاد ولی بلد نبودم یعنی بی دست و پا بودم تو این موارد قیافمم خوبه معمولیه ولی انتظار خودم از قیافه چیز بالاتری هست این فیسی که دارم دلخواهم نبود

شما میگین این که یکی رو خودت دوست داشته باشی مثلا اون به شما حسی نداشته باشه ولی در سبب به دست اوردن دلشین و تونستین دلشو به دست بیارین و باهاش ازدواج کنین

لطفا اگر هست بیاین از تجربیات و روش هایتون بگین ما هم بدونیم ربطی به قیافه و موقعیت مالی و اینا داره یا اگر تونستین یا کسی تونسته و به ازدواج ختم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفم به سوالت ربطی نداره ولی یه سال تلاش کردم میگفت دوستم داره ولی.. نتونستم بدست بیارم و عشق اونم فک کنم دروغ بود شایدم نبود نمیدونم🥲

ولی الان با کسی هستم که خیلییی باهاش ارامش دارم ایندفعه با عقل یکیو دوست دارم نه با قلب و بی منطقی 

از نظرم ارامش و احترام خیلی مهم تر از عشقه

زیادی تلاش نکن 

مال تو باشه میشه اگه عشقتون دو طرفه باشه 

هیچوقتم به خاطر موندن کسی تلاش نکن اگه بخواد بمونه تا جایی ک بتونه و بخواد میمونه

هرکی بخواد بمیره..عاشق شه :)
حرفم به سوالت ربطی نداره ولی یه سال تلاش کردم میگفت دوستم داره ولی.. نتونستم بدست بیارم و عشق اونم ف ...

سلام عزیزم

منم حقیقتا منطورم عشقای احساسی خالی نبود

چیزی‌کههم احساسی باشه هم عقلانی

واقعا بوده تو زندگیم کسی رو  خیلی ازش خوشم بیاد ولی خددم به شخصه بلد نباشم به دستش بیارم میگم چجوری مزشه این دخترای زرنگ زرنگ چجوری می تونن

سلام عزیزم منم حقیقتا منطورم عشقای احساسی خالی نبود چیزی‌کههم احساسی باشه هم عقلانی واقعا بوده تو ...

اره شاید راه و روش خاصی داشته باشه 

در کل زیاد براش نباش

زیاد ک باشی زده میشن 

میتونی تایپیک بزنی بگی سیاست و ..رو توی رابطه های عاطفی یادت بدن منم بلد نیستم مث دخترای دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شوهرم 8سال تلاش کرد که باهاش ازدواج کنم، تاپیک آخرمو ببین حالا😔

امیدوارم بهتر از اون بیاد تو زندگیتون و خیلییی خوشبخت شین با بچتون 

فقط یه سوال ببخشید دخالت میکنم ..ازش جدا شدین؟

بابا رفتم زدم ببینم هیچی چیز خاصی نمیگه 

فک کنم بزنی سیاست کاربرای زیادی بزن چون شاید خودشونم بیان ک بهره ببرن از حرفای بقیه..شایدم نیان ولی اجتمال اومدن زیاده🤦🏻‍♀️

بزن.. سیاست تو رابطه عاطفی ؟