بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم تنبلی تخمدان چیزی نیست که قابل درمان نباشه خیلیا الان این بیماری رو دارن کلا تو این نسل کمتر کسی هست نداشته باشه فقط باید مواظب باشی کیست بزرگ و کیستی که تغییر اندازه داشته باشه نداشته باشی بقیشم با دارو و حتی رژیم غذایی و ورزش حل میشه
دیگه الان کی تنبلی تخمدان نداره همش مربوط به سبک زندگیه رژیم سالم خوری بگیر روغن شکر و هر چیز مصنوعی و کنسروی که افزودند داره حذف کن همه چیز ارگانیک بخور روغنم یا زیتون یا کنجد استفاده کن پیاده روی کن خوب میشی
اگر تو آزمایشت زده پیکو که هستی دیگه منم پارسال میرفتم دکتر واسه بارداری علنا پرسیدم تنبلی دارم گفت نه نداری ولی امسال دکترمو عوض کردم و گفت داری من الان چند ماهه رژیم دارم سه کیلو کم کردم خیلی خوب شدم شکمم تخت شده فردام میرم معاینه اگر خدا بخواد این ماه انتقال دارم ولی کلا وزن کم کردن برای بارداری خوبه حتی اگر یک کیلو باشه و اضافه وزنم نداشته باشی شمام شیرینی جات فست فود چربی غذاهای کنسروی حذف کن ایشالا زود باردار میشی و مشکلتم حل میشه
چون یه سقط داشتم خیلی میترسم کلا بچه داشتن روز به روز برام سخت تر میشه
خب وقتی سقط کردی رفتی دکتر؟ دکتر برای درمانت چیزی نگفت؟
الان اینقدر علم پیشرفت کرده اصلا نترس تنبلی تخمدانم چیزی نیست که ازش بترسی من آدم میشناسم تنبلی داشته از بس خیالش راحت بوده چون این مشکل داره بچه دار نمیشه همون ماه اول عروسی حامله شده😂شما ام ایشالا یه بچه خوشگل درآینده به دنیا میاری