2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون الکی بهتون شک میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 97 پست

عزیز اینا شکاکن چرا ربطش میدین به قومیتتعصب یعنی جور طرف رو بکشی چه خوب باشه چه بد لطفا افکار عمومی رو نسبت به قومیت من خراب نکنین شوهر شما دیوانست مطمعن باش در اینده یه چیزایی در موردت میگه که خودتم شاخ در بیاری دوستم داره وعاشقمه همش کشک بزار دم در ببرن اما گفتن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میکنن متاسفانه شوهرم یکی از ارازل های قدیم کرمانشاه بوده سر ناموس به راحتی اب خوردن ادم میکشه

شوهر قحط بوده الحمدلله 

اینارو میدونستی و ازدواج کردی؟اگر میدونستی و ازدواج کردی راه حلی ندارم 

اگر نمیدونستی که بعد راه حل بگم

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
عزیزم میزنه میمیرم🙂

چجوری میتونی بگی دوسش دارم وقتی اینطوریه؟ برو روانکاوی وضعیتت عادی نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نه کاملا عاشقانه واشتباه

از اول این رفتارو داشتن ایشون؟ 

هیچوقت تصمیم نگرفتی تمومش کنی توی همون دوران دوستی؟ 

و این که ایشون ممکنه تو گذشته اش حتی بچگیش اتفاقی افتاده باشه ک براش ازار دهنده باشه؟؟ 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
شوهر قحط بوده الحمدلله  اینارو میدونستی و ازدواج کردی؟اگر میدونستی و ازدواج کردی راه حلی ندارم ...

متاسفانه قبل ازدواج کور میشن خیلیا نمونش توی سایت زیاده، نامزده مایه رنج و بدبختی و عذابشه ولی حاظر نیست برای خودش ارزش قائل بشه و به عقلش متکی بشه. فک میکنن مرد تا آخر عمرش اونجوری میمونه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خیلی فرهنگامون متفاوته من حتی حرف دلم رو هم بزنم دعوا میشه 

چنسال پیش یه خانمی تو یه تایپیکی گفت وقتی مردی خودش مورد داره به زنش شک میکنه اونموقع تو دلم گفتم چه بد بینن اینا

ولی الان بهش رسیدم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

عزیزم اجازه تنها بیرون رفتن ندارم خودشم منو نمیبره 

میتونی چهارتا کتاب بخونی که، اجازه اینو داری؟