2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون الکی بهتون شک میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 97 پست
اصلا قبول نمیکنه اصلاااااا

خودت برو .خوب .این حد تعصب الان برات مهم نیست فکر میکنی دوست داشتن و عشق اما یکم که بگذره واقعا اذیت میشی ‌.اسمش عشق نیست خودخواهی بهش بفهمون .که اگه خوب باشه هیچ کس چشمتت نمیبینه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورد ها تحدید میکنن ولی عملی نمیکنن 😅

کاری به قومیت ندارم، هر آدم اگه بتونه تهدید کنه، اختیار خم دستش باشه، میتونه هرکاری کنه، ساده نباشید لطفا.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کاش دختردار نشید، میدونم بهش وابسته ای ولی سر یه مسئله پیش پا افتاده تو رو تهدید به کشتن میکنه، واقع ...

نه یه پسر دارم و اگر دختر دار بشم با این که میدونم خدا هر کسو دوست داره بهش دختر میده ولی سقطش میکنم

ربطی به کورد بودن نداره ایشون شکاکن همسر منم کوردهه خیلیم متعصب و غیرتمنده ولی از این کارا نمیکنه

والا شوهر منم کورده و تا حالا همچین چیزی ندیدم ازش ،خیلی منطقی و آروم موردی باشه در مورد لباس و آرایش بهم تذکر میده

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

کورد بودنش رو بیخیال همسرت مریضه واینم بگم شک آفت زندگیه من توشهرکورد نشین زندگی میکنم اصلا اینجوری نیستن ایشون مریض بودنش رو میزاره به حساب تعصب کورد بودنش

خودتوپیداکن. بقیه چیزاتوگوگل پیدامیشه

😐😐 فقط طلاق 

این ادم مریضه ربطی به قومیتش نداره 

فقط دوستانی که راهکار برای ثابت کردن میدن خیلی جالبن واقعا ابراز تاسف داره الان ایشون چیو ثابت کنه؟💔😑

کاربری پنجم mommy_goli  سابق... امضامو باز مینویسم هرموقع وقت شد چون به دردبخور بود...                              زیاد بچه اوردن هنر نیست خوب تربیت کردن هنر است!امکانات و پول دلیلی بر توشحالی بچه هست  و همچنین تفاهم پدر و مادر🙂                                  دخترم عزیزم  میخوام توی سرزمین فرصتها باشی عزیزم دوست ندارم محدوویت برات باشه عزیزم من و ددی درتلاشیم❤️

همسرتون بیمار هستن و بیمار تو هر  قومیت و ملیتی هست

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نه یه پسر دارم و اگر دختر دار بشم با این که میدونم خدا هر کسو دوست داره بهش دختر میده ولی سقطش میکنم

چرا حس میکنم خیلی بچه ای

اصلا حرفات عاقلانه نیس!

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو