2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون الکی بهتون شک میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 97 پست
والا شوهر منم کورده و تا حالا همچین چیزی ندیدم ازش ،خیلی منطقی و آروم موردی باشه در مورد لباس و آرای ...

دقیقا این دیگه ربطی به قومیت نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اصالتا لک هست ولی بزرگ شده کرمانشاه

لک ها با کورد ها متفاوت هستن،توهین نمیکنم به هیچ عزیزی که ریشه لکی داره و لک ها اساساً حرف حرف خودشونه،ولی خب باز هم هستن بعضی ها که اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سال من متولد ۷۰ اونم ۶۱

پس خیلیم نیست بین آدمایی که بالای ۱۰ سال اختلاف دارن اینچیزا زیاد پیش میاد مرد خودشو تو سیر پیری میبینه و واکنش هایی شبیه به همسرت نشون میده همین رفتارا و حرفا

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
میگم اینا ذاتا خانوادگی ایتجورین اسمشم میذارن مواظب زندگیم هستم من خودم اصالتا ترکم از ترکیه ولی تهر ...

بیماری های روحی اکثرا زمینه ژنتیکی دارن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
لطفا نظر نده یعنی چی میترسه از دستت بده کار طرف اصلا عقلانی نیست قطعا یه خلا ای چیزی داره

خب اطلاعات زیادی ندادن در مورد همسرشون به این خاطر اونو گفتم ولی باز هم دقیقا معلوم نیست دلیل رفتارش چیه

ما کورد نیستیم،ترکیم

شوهر منم هنینطوریه پدرمو دراورده

البته خودش یه غلطایی کرده ایراد از خودشه به من شک داره

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

نه یه پسر دارم و اگر دختر دار بشم با این که میدونم خدا هر کسو دوست داره بهش دختر میده ولی سقطش میکنم

الان خودت در معرض خطری اگه تونستی نمیاد روانکای تو برو، بذار یه چیزی بهت بگم، وقتی فرد در رابطه قربانی و سلطه گره(تو قربانی هستی همسرت سلطه گر) اگه یکیشون تغییر کنه اون یکیم تغییر میکنه یا راهشون از هم جدا میشه، معمولا طبیعت به این شکله که قربانی تغییر میکنه، پس برو تراپی روانکاوی مشاوره نه، روانکاوی. اگه ذره ای خودتو دوست داری برو دنبال اینکه وضعیت رو تغییر بدی. اصلا عادی نیست و تو گیر افتادی این عشق نیست، ممکنه تبدیل به مازوخیسم شده باشه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
همین...آخه چندباربایدثابت کنه 

اصلا چیو ثابت کنه اخه چندبار ثابت کنه😐😐

من فکر نیکنم ایشون خودش هرزه هست و گندکاری میکنه حالا فک میکنه همه با زن خودش چشم دارن و نگاه میکنن و ربطی به قومیت نداره شوهر خاله من از خانواده خیلی امروزی هستن و تهران هستن  اونوقت شوهر خاله من میگه کفش پاشنه بلند نپوش جلب توجه میشه بقیه نگات میکنن😑 خاله من ۴۵ سالشه دیگه بچه هاش بزرگن😐

ولی باز مردای ایرانی نرمال رو هر کار کنی امل هستن یکم که شامل ایشون نمیشه ایشون مرض داره😅

کاربری پنجم mommy_goli  سابق... امضامو باز مینویسم هرموقع وقت شد چون به دردبخور بود...                              زیاد بچه اوردن هنر نیست خوب تربیت کردن هنر است!امکانات و پول دلیلی بر توشحالی بچه هست  و همچنین تفاهم پدر و مادر🙂                                  دخترم عزیزم  میخوام توی سرزمین فرصتها باشی عزیزم دوست ندارم محدوویت برات باشه عزیزم من و ددی درتلاشیم❤️

خب منم همسرم کُرده.درسته اکثرشون متعصبن ولی ربطی به شکاکی نداره...البته من همسرم یه مدت بهم شکاک شده بود اما دلیل داشت..ولی اینکه شما میگی هیچ کاری نکردم قضیش فرق میکنه

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️