2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون الکی بهتون شک میکنه...

1421 بازدید | 97 پست

سلام دوستان من شوهرم از این کوردای بسیار بسیار تعصبیه و خیلی مواظب زندگیش در حدی که من اجازه ندارم حتی تنها اشغال جلوی درب اپارتمانم بذارم امروز رفتیم باهم بانک من احساس کردم گوشیم رو روی باجه بانک جا گذاشتم اون از من چند قدم جلوتر بود و تو بانک هم ادم زیاد بود یه لحظه داشتیم میومدیم بیرون من یادم افتاد افتاد که گوشیمو چیکار کردم چون وسیله و مدارک زیاد دستم بود جلوی درب بانک یهو یادم افتاد گوشیمو چک کنم ببینم هست یا نه بلند گفتم علی(اسمشو مستعار گفتما) گوشیم کو؟برگشتم با چشم جلوی باجه رو دیدم متوجه شدم اونجا جا نذاشتم یهو شوهرم برگشت زمانی منو دید که من داشتم تو کیفم رو نگاه میکردم من فکر کردم صدای منو شنیده وایساده بعد بهش گفتم بریم بریم تو کیفمه گوشیم بعد که اومدیم بیرون نشستیم تو ماشین کیفمو شروع کرد به گشتن که تو از پسره تو بانک شماره گرفتی من کلا هنگ بودم ناگفته نمونه که اصلا به این عزای حسینی اصلا نمیدونم کدوم یکی از ادمای بانک منظورش بود وقتی تو کیفم چیزی پیدا نکرد بهم گفتم نمیدونم ب*ک*ش*م*ت یا باهات چیکار کنم؟منم گفتم بانک دوربین داره اگه بلند صدات نمیکردم که فلانی گوشیم کو الان استرس داشتم چجوری بهت ثابت کنم ولی برگرد با هر بهونه که گوشی خانومم اینجا گم شده خواهش کن دوربین بانک برگردونن اگه تو درست بگی و من حتی نگاه اضافه ای به کسی کرده باشم مرد نیستی اگه منو ن*ک*ش*ی چند تا هم قسم و ایه خوردم اونم سر سنگین باهام دیگه سکوت کرد 

البته اینم بگم شوهرم به شدت عاشق منه یعنی در حدی که همیشه شعارش اینه که تو باید یا مال من باشی یا مال خاک و من اصلا به هیچ عنوان نمیتونم ازش جدا زندگی کنم مگه فقط با مرگ یکیمون جدا بشیم و هیچ راه دیگه ای نداره حالا به نظرتون من چیکار کنم؟اگه جای من بودین چجوری رفتار میکردین؟اینم بگم که من قبلا هیچ خطایی نکردم که ذهنیتش خراب باشه کلا ۶تا برادرن همشون در این حد شکاکن و منم حسابی ازش میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به کورد بودن نداره ایشون شکاکن همسر منم کوردهه خیلیم متعصب و غیرتمنده ولی از این کارا نمیکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

کاش دختردار نشید، میدونم بهش وابسته ای ولی سر یه مسئله پیش پا افتاده تو رو تهدید به کشتن میکنه، واقعا سوال پرسیدن نداره تکلیفش مشخصه، با دوست داشتن و اینا خودتو به خواب نزن، دوست داشتن کافی نیست‌.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خیلی بده که عزیزم 

باهات میادپیش مشاور

اگه نمیاد نامحسوس وقتی توخونس فیلمای روانشناسی دراین مورد بزار تاگوش کنه شایدذهنیتش عوض شد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
ربطی به کورد بودن نداره ایشون شکاکن همسر منم کوردهه خیلیم متعصب و غیرتمنده ولی از این کارا نمیکنه

میگم اینا ذاتا خانوادگی ایتجورین اسمشم میذارن مواظب زندگیم هستم من خودم اصالتا ترکم از ترکیه ولی تهران بدنیا اومدم و بزرگ شدم دوفرهنگ کاملا متفاوت

چند ساله ازدواج کردی

چند سالتونه

اینجوری مثل بی اعتماد به نفس ها حرف نزن 

بهش بگو من دوست ندارم رابطمون الکی خراب کنیم

لطفا احترام خودت نگه دار

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو