2777
2789
عنوان

رمانه رو یادتونه؟

111 بازدید | 8 پست

یه رمان بود سه تا دختر باهم دوست بودن و پولدار دانشگاه یه شهر دیگه قبول میشن خونه میگیرم میبینن واحد روبروییشون سه تا پسر پولدار اوناهم باهم دوستن طنزه رمانه 

اگه اسمش و میدونید بگید دانلود کنم ممنون

اکثر رمانا همین بود😂با جزییات تر بگو

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق به توان شش اسم رمانش

نه اون نیس

عشق ب توان شیش دخترا و پسرا تو یه خونه زندگی میکنن و صیغه میکنم ، اسی میگه خونه روبرو ب هم داشتن

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
اکثر رمانا همین بود😂با جزییات تر بگو

😂😂

اول رمان اینشکلی شروع میشه دخترا دارن میبینن قبول شدن یا نه وقتی میبینن قبول شدن خوشحال میشن و چون خانواده هاشون پولدار بودن پارتی خانوادگی میگیرن دوست بودن باهم دیگه بعد باباهاشون ردیف میکنن اینا می‌رن شهری که قبول شدن یه خونه دوبله اجاره میکنن بعد میبینن همسایه روبروییشون سه تا پسر هستن که فکر کنم تو دانشگاه هم همکلاس بشن بعد کل کل و اینچیزا و….

😂😂 اول رمان اینشکلی شروع میشه دخترا دارن میبینن قبول شدن یا نه وقتی میبینن قبول شدن خوشحال میشن و ...

اسم هیچ کدوم رو یادت نیس؟؟