2777
2789

من ۶ هفته و سه روز رفتم فقط ی ساک بارداری دیدن و ده روز بعد دوباره رفتم که ۸ هفته بودم جنین و قلب هم تشکیل شده بود اما دکتر بهم گفت خیلی کوچیکه و رشدش کند پیش رفته باید سقط بشه ب نظرتون اگه استرسمو کم کنم و تغذیمو بهتر کنم امکان داره خوب رشد کنه؟ اگه رشدش خوب نیس چطور توی این ده روز جنین و قلبش تشکیل شده؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدیکور زدم هاله واضح انداخت تو ثانیه های اول بعد دو روز یونی تست امتحان کردم امروز دوتا منفی شدن نمیدونم چرا اینجوری شد بنظرتون کلی علآئم دارم حساس شدن نوک سینه تکرر ادرار سرگیجه شکم کمر درد بنظرتون چرا ؟؟؟رفتم آزمایش دادم امروز جوابش میاد ساعت ۶ خدا بهم صبر بده ۶ روز از موعدم نسبت ب آخرین پریودم گذشته نامنظمم البته

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
من مدیکور زدم هاله واضح انداخت تو ثانیه های اول بعد دو روز یونی تست امتحان کردم امروز دوتا منفی شدن ...

ان شاالله که غروب تاپیک بارداریتو بزنی عزیزم 🙏

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

وای منم 8ماه بودم دکتر بم گفت بچت دوهفته اس رشدش متوقف شده ،رفتم سنو رنگی ازاون حالم نگم همه باترحم نگام میکردن ازبس جیغ میزدم گریه میکردم،بعدسنو ک دادم دکتره گفت سالم سالمه بچت!!!!!!الانم دوسال نیمشه فداش،توهم اصلا ب حرف یکی خودتو نباز

اللهم صل علی محمد وال محمد