من ۶ هفته و سه روز رفتم فقط ی ساک بارداری دیدن و ده روز بعد دوباره رفتم که ۸ هفته بودم جنین و قلب هم تشکیل شده بود اما دکتر بهم گفت خیلی کوچیکه و رشدش کند پیش رفته باید سقط بشه ب نظرتون اگه استرسمو کم کنم و تغذیمو بهتر کنم امکان داره خوب رشد کنه؟ اگه رشدش خوب نیس چطور توی این ده روز جنین و قلبش تشکیل شده؟
من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واژینال معمولا دقیقتره از این نظر گفتم دیرتر که بچه اگر واقعا سالمه فرصت رشد بهتر داشته باشه اگر د ...
نه دکترم دیگه برام دارو ننوشت اگه داروهامو قطع کنم سقط میشه باید شیاف و امپول پروژسترون مینوشت که ننوشت تا قطعشون کنم ولی من گفتم سریع سونو بدم ک نشون ی دکتر دیگه بدم شاید برام دارو نوشت ک یکم فرصت داظته باشم برای نگه داشتنش
من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
دکترم خیلی دکتر خوبیه شاید بگم یکی از بهترین و سرشناسترین هاست ولی بازم برام سونو نوشت گفت میخو ...
عریزم انشالله به حق این ماه عزیز ب حق علی اصغر حسین چیزی نیس فقط استرس نداشت باش ..خیلی خودت رو تقویت کن انگور خیلی خوبه بخور به رشد جنین کمک میکنه ..آجیل و میوه زیاد بخور انشالله که چیزی نیس فقط آرامش داشته باشه یه زیارت عاشورا بخون انشالله درست میشه ...