2777
2789
عنوان

دکترم گفت رشد جنین متوقف شده باید دفع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8931 بازدید | 52 پست
حتما این چند روز به خودت برس حسابی استراحت کن استرسم از خودت دور کن

باش گلم دارم سعی میکنم دقیقا این جوری ک شما گفتید پیش برم دیگه همه چیو میسپارم ب خدا 🙏هر چی ک اون بخواد 💜

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو زیادیشم خوب نیست سونو فردا رو اگر میشد عقب بندازی بهتر بود

اگ فردا نرم باید هفته بعد برم و دکتر سونو واژینال نوشته مگه شکمی معلوم نمیشه؟

خب مسلما ارامش و استراحت و تغذیه مناسب خیلی تاثیر داره البته اگه جنین مشکل ژنتیکی نداشته باشه وگرنه ...

دکتر گفت چون بار اول محیط براش اشنا نیس و چون اسپرم و تخمک برای هم اشنا نبودن برای خیلیا بار اول اینجوری میشه اخه من آی وی اف انجام دادم 

اگ فردا نرم باید هفته بعد برم و دکتر سونو واژینال نوشته مگه شکمی معلوم نمیشه؟

واژینال معمولا دقیقتره

از این نظر گفتم دیرتر که بچه اگر واقعا سالمه فرصت رشد بهتر داشته باشه

اگر دکتر نگفته حتما فردا انجام بده و اورژانسی نیست

من اگر بودم می نداختم یکی دو  هفته بعد تا جنین حداقل یه مقدار بزرگتر بشه تکلیف مشخص بشه واقعا

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دکتر گفت چون بار اول محیط براش اشنا نیس و چون اسپرم و تخمک برای هم اشنا نبودن برای خیلیا بار اول این ...

وای دختر آی وی افم بودی؟؟

پس چرا میگی استراحت و تغذیه خوب نداشتم؟؟ 

بعد این همه هزینه و زحمت چرا خوب رعایت نمی کنی؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دکتر گفت چون بار اول محیط براش اشنا نیس و چون اسپرم و تخمک برای هم اشنا نبودن برای خیلیا بار اول این ...

چه حرفا! همه اسپرم و تخمکا حتی بعد 20 بار بارداری

با هم غریبه ن اسپرم و تخمک کی آخه با هم آشناست؟؟ 

واژینال معمولا دقیقتره از این نظر گفتم دیرتر که بچه اگر واقعا سالمه فرصت رشد بهتر داشته باشه اگر د ...

نه دکترم دیگه برام دارو ننوشت اگه داروهامو قطع کنم سقط میشه باید شیاف و امپول پروژسترون مینوشت که ننوشت تا قطعشون کنم ولی من گفتم سریع سونو بدم ک نشون ی دکتر دیگه بدم شاید برام دارو نوشت ک یکم فرصت داظته باشم برای نگه داشتنش

وای دختر آی وی افم بودی؟؟ پس چرا میگی استراحت و تغذیه خوب نداشتم؟؟  بعد این همه هزینه و زحمت ...

به مشکلایی برامون پیش اومد ک کلا استرس داشتم بخاطر استرس همش کمر درد و دل دردای شدیدی داشتم و ضربان قلبم خیلی بالا بود

چه حرفا! همه اسپرم و تخمکا حتی بعد 20 بار بارداری با هم غریبه ن اسپرم و تخمک کی آخه با هم آشناست؟؟& ...

همون 😂بعد از هزار بار هم همینه 

دکترم خیلی دکتر خوبیه شاید بگم یکی از بهترین و سرشناسترین هاست ولی بازم برام سونو نوشت گفت میخو ...

عریزم انشالله به حق این ماه عزیز ب حق علی اصغر حسین چیزی نیس فقط استرس نداشت باش ..خیلی خودت رو تقویت کن انگور خیلی خوبه بخور به رشد جنین کمک میکنه ..آجیل و میوه زیاد بخور انشالله که چیزی نیس فقط آرامش داشته باشه یه زیارت عاشورا بخون انشالله درست میشه ...