2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم الان پیام داده+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 78 پست
گلم یه مریض بیاد جلوهمسرت ب شمامتلک بندازه شوهرت هیچی نگه فردامیای میگی سیب زمینیه.

نه نمیگم بهش میگم باشعور

تو خیابون داری رانندگی میکنی ممکنه ده نفر فحشت بدن

میری خرید کنی ممکنه سبدت گیر کنه به یکی یقتو بگیره

هر روز هزاران اتفاق ممکنه بیفته و تو رو توی شرایط دعوا و کتک کاری قرار بده ولی عزیزم از دوره پارین سنگی گذشته دیگه ادما همو کتک نمیزنن وقتی زبون حرف زدن دارن

میخوای هر روز با ده هزار نفر دعوا کنی؟

کسی که نمیتونه جلوی خودشو بگیره میره میزنه لب یکیو پاره میکنه من بهش میگم بی ظرفیت و بیشعور و وحشی، نه با غیرت

غیرت یه مفهوم ساختگیه که زنا رو هر روز بیشتر محدود کنه و یه قند کاذب تو دلشون آب کنه در حالی که داره بهشون آسیب میزنه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه لبخند بزنه بگه مرسی ولی اونقدرام زن من جذاب نیست😬 فیلم زیاد میبینی، قصاص کجا بود. مگه هر دعو ...

باشه هیچ دعوایی به قصاص ختم نمیشه صد ها هزار قاتل غیر عمد هم مثل تو فکر میکردن

کافیه یه ذره محکم بزنی تخت سینش تعادلش از بین بره سرش بخوره یه جایی

واسم عجیبه اینهمه طرفدار خشونت تو سایته

چه محیط نا امنی میسازید با این طرفداری از خشونت برای بچه هاتون

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
قربونت برم عزیزدلم  بهترین ها نصیب قلب مهربونت اسم کاربریمو از روی اکانت یه دختر معروف و دوست ...

سینگل پرومسک 14 ینی چی؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
سینگل پرومسک 14 ینی چی؟ 

عزیزدلم آیفون ۱۴ مدل بالاترین گوشی شرکت اپل هستش قیمتش هم بالاست

ما مجرد ها هم مثلاااااااا خودمونو تحویل میگیریم و میگیم سینگل پرومکس یعنی گرانقیمت و با ارزش 😁😉

ستاد# روحیه دهی به سینگل ها😁😁😁

❤️🤍PEGAH🤍❤️
عزیزدلم آیفون ۱۴ مدل بالاترین گوشی شرکت اپل هستش قیمتش هم بالاست ما مجرد ها هم مثلاااااااا خودمونو ...

چندسالته خانم عزیز؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
باشه هیچ دعوایی به قصاص ختم نمیشه صد ها هزار قاتل غیر عمد هم مثل تو فکر میکردن کافیه یه ذره محکم بز ...

نه طرفدار خشونتم، نه مثل شما فضایی فکر میکنم.

این جامعه ای که ترسیم کردی زیادی دور از ذهن، وقتی میشه انقد متمدنانه رفتار کرد که همه ی مردم متل هم باشن. وقتی یه نفر با حریم خانواده ی من تجاوز کنه من اجازه دارم واکنش نشون بدم.

یکی ماشینو میگیره رو طرف، یه نفر با داد و دعوا جواب میده، یه نفر با پلیس تماس میگیره و قانونی پیگیری میکنه(مورد مشابه برامون پیش اومد ماشین طرف رفت پارکینگ، 2 شب بازداشت موند، 30 ضربه شلاق نوش جان کرد)

هر کس یه واکنشی داره. من دعوا و زد و خورد رو تایید نمیکنم جوابمم به شما در مقابل تعریف مسخرتون از غیرت بود.

اتفاقا مفهوم قشنگیه،دلیل این همه مشکلات خانوادگی و بی بند وباری و طلاق و هزار آسیب اجتماعی همینه که غیرت کمرنگ شده، مردا تبدیل شدن به سیب زمینی 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
۲۱ عزیزم

ای جان تازه اول راهی برا یه انتخاب خوب و خوشبختی

امیدوارم بهترینها در انتظارت باشه

نه طرفدار خشونتم، نه مثل شما فضایی فکر میکنم. این جامعه ای که ترسیم کردی زیادی دور از ذهن، وقتی می ...

تعریف تو درسته

غیرتی که ازش حرف میزنی معنی مستقیم قتل ناموسی میده

طرفدار تمام قتلای ناموسی هستی و پاش برسه میگی فلانی چه خوب کرد با داس دخترشو کشت

ای جان تازه اول راهی برا یه انتخاب خوب و خوشبختی امیدوارم بهترینها در انتظارت باشه

عزیزدلمی شما

خیلی ممنونم لطف دارید

امیدوارم مهر اجابت خداوند بشینه روی آرزوهای قشنگتون

خیلی خوشحال شدم از همصحبتی باشما

روز خوبی داشته باشید🌹

❤️🤍PEGAH🤍❤️
عزیزدلمی شما خیلی ممنونم لطف دارید امیدوارم مهر اجابت خداوند بشینه روی آرزوهای قشنگتون خیلی خوشحا ...

ممنونم از دعاهای قشنگتون

عاقبتت بخیر دوست عزیز 

تعریف تو درسته غیرتی که ازش حرف میزنی معنی مستقیم قتل ناموسی میده طرفدار تمام قتلای ناموسی هستی و ...

🤪🤪🤪🤪

غیرتی که من ازش حرف میزنم یعنی محافظت، یعنی هیچکس حق نداره به حریم خانواده ی من وارد شه، یعنی همسر من ملکه منه من به کسی اجازه نمیدم بهش آسیب بزنه. یعنی همه ی سختیا و به جون میخرم که خانوادم راحت باشن. 

نمیدونم تو چه محیطی بزرگ شدی و چه آسیب‌هایی دیدی که این طور صحبت میکنی. شایدم زیادی اینستاگرام گردی میکنی و ذهنت شسته شده. 

هرچی که هست امیدوارم یه روزی یه مرد واقعی وارد زندگیت بشه که بفهمی مرد و مردونگی وغیرت یعنی چی. 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)