2777
2789
عنوان

کسی از شما مثل من بوده؟ 😢

174 بازدید | 15 پست

من توی این دو روز هم با برادرم بحثم شده هم با خانوادم هم دیگ تحمل حرفای نامزدمو ندارم، ذهنیتم ب شدت منفی شده، پدرم امروز بهم گف ک ازت انتظار نداشتم و کلا انقدر ذهنیتم بد شده ک میبینمشون حالم بد میشه و میرم توی قیافه، اصلا دلم نمیخاد با هیشکی حرف بزنم، میگم با نامزدم حرف بزنم اروم شم اونم زنگ میزنم همش انگار دعوا دارم، از دوستامم بدم میاد، نامزدمم میگ عوض شدی قبلا بهتر بودی، میترسم همچین ادامه بدم اونم ازم سرد بشه،  حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چیکار کنم کسی از شما مثل من بوده؟🥺

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

هیچ حرفیو قبول ندارم، همش دعوا دارم میدونم اخلاقم خیلی بد شده اما نمیدونم چیکار کنم ک بهتر شم ، تحمل ندارم دیگ حتی چشم دیدن خانوادمم ندارم از این ورم بدرفتاری میکنم کلا خودخوری میکنم چرا همچین شد بعد باز ادامه پیدا میکنه این چرخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد خسته ای از ادمای اطرافت یه مدت خلوت کن با خودت

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
لابد خسته ای از ادمای اطرافت یه مدت خلوت کن با خودت

خیلی خستم این اواخرم چن تا خاسته داشتم مثل مسافرت با دوستم یا یه مورد دیگ ک نه شنیدم ازا اونموقع شدت گرفت

خیلی خستم این اواخرم چن تا خاسته داشتم مثل مسافرت با دوستم یا یه مورد دیگ ک نه شنیدم ازا اونموقع شدت ...

اره ب نظرم یمدت زیاد با کسی رفت و امد نکن و تنها باش ببین بهتر میشی یا ن

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
چند سالته؟ سعی کن روی خودت کار کنی اخلاق خیلی مهمه

۲۶ سالمه

میدونی من دوره های زیادی گذروندم از قانون جذب و روانشناسی ولی الان خودم بدجور گیر کردم نمیدونم چجوری بگم مثلا نامزدم حتی بگه خیلی نوشابه میخوری میخام باهاش دعوا کنم یا خانوادم کوچکترین مخالفتی باهام بکنن بااینک حق بااونا باشه اما اصلا دلم نمیخاد حرفی بزنم باهاشون یا با برادرم الان ۵ روزه اصلا حرف نمیزنم سر هیچ و پوچ ، با خودم میگم چرا باید همچین بکنم ولی وقتی میبینمشون😔

۲۶ سالمه میدونی من دوره های زیادی گذروندم از قانون جذب و روانشناسی ولی الان خودم بدجور گیر کردم نمی ...

عزیزم فکر کنم از زندگیت راضی نیستی

و ادم زود جوشی هستی

باید روی خودت کار کنی خانوادت و نامزدت نزدیک ترین ادما زندگیتن اونا رو از دست بدی تنها میشی

نکن خواهر