دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4856 عنوان دوستانی ک گوشی سامسونگa32دارن 47 بازدید | 4 پست بچها میشه اگه شارژرتون شارژر اصلی خود گوشیه ی عکس از پشت شارژر بدین ببینم مشخصاتش چیهالان شارژر من با ی سامسونگ دیگه قاطی شده نمیدونم کدوم مال منه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/05/11 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4856 ازتوی جعبه گوشیت کاور شارژرت مدلش رو نوشته با رنگ سفید. جعبه گوشی اصلا در دسترسم نیس متاسفانه🤦🏻♀️ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4856 ببر موبایل فروشی ببینه . مرسی گلم پیدا کردمش سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد