2777
2789
عنوان

زندگی با مادرم که جدا شده از پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 56 پست
ای وای من ......الهی بمیرم ..اره برا پسرا وحشتناک بده  😔😔😔...انشالله ب حق همین شبا حضرت زین ...

چی یادش میدید واقعامتاسفم ... 

مگ میشه جلو همه ادمارو گرفت ک طبق خاستع ماهارفتار کنن هرکس یجوره دیگه و شما مسوول رفتار همه نیستی و خوب هم نیس انقد حرف مردم روتون اثرداشته باشه

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط انگیزه پدر و مادرایی که ی بچه رو بدبخت میکنن و ولش میکن به امون خدا رو من متوجه نشدم 

منم نمیدونم مادرم چطور اصلأ یه درصد هم خجالت نمی‌کشی میگه فلان جام مال خودمه هر کاری بخوام باهاش میکنم،بخدا به هیچ کس تو فامیل اعتماد ندارم،گفتم ببینم اینجا میشه یه راه پیدا کنم،که درستش کنم،نمیخوام از دستش بدم 

چی یادش میدید واقعامتاسفم ...  مگ میشه جلو همه ادمارو گرفت ک طبق خاستع ماهارفتار کنن هرکس یجور ...

بهتر ب نظرات هم احترام بزاریم ❤

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نه حتی یه درصد هم فکر نمی‌کردم این دلیلش باشه

عزیزم سعی کن باش بدون عصبانیت صحبت کنی بش بگو ک چقد از کاراش ناراحتی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منم نمیدونم مادرم چطور اصلأ یه درصد هم خجالت نمی‌کشی میگه فلان جام مال خودمه هر کاری بخوام باهاش میک ...

الان شرایط نداری تحمل کن و زندگیتو بکن دانشگاه انشالله قبول شدی برو دنبال زندگیت و به آیندت بچسب 

عزیزم سعی کن باش بدون عصبانیت صحبت کنی بش بگو ک چقد از کاراش ناراحتی 

بهش گفتم فردا پس فردا ازدواج کردم به همسر و خانواده اش چی در مورد خانواده ام بگم

الان نشین تو خونه که بری دانشگاه بعدش کار پیدا کنی. دانشگاه صرفا ی جا واسه گذران وقت هست. ب جز چند تا دانشگاه خوب و رشته خاص. از الان و همین امروز دنبال کار باش. نه کارهای خدماتی  .برو ی حرفه رو شروع کن. صافکاری ماشین های مدل بالا . تعمیرات ماشین موبایل، آرایشگاه و... یا هر چیز دیگه ای ک ب ذهنت میرسه

رفتار دخترخواهرشوهر ب شما و پسرتون مربوط نیست

خدا نکنه براتون پیش بیاد...ولی اینکه ادن دختر بشه انگشت نما آبرو همسر من میره ...میکوبن تو سر همسر من که خواهر زاده فلانیه ..میدونم بمن ربطی ندارع ولی 

بحث آبرو حیثیتع ...تو جامعه ایران هرگز جا نمیوفته 

دختری آزاده بله درست زندگی خودشه ..ولی میگن خواار فلانیه مادر فلانیه .کافیه ی بار دهن ب دهن بشی با کسی میگه برو بابا با اون خواار فلانت مادر فلانت ..۷۰ درصد 

قتل ها بخاطر دعوای ناموسیه ...یارو نمیتونه خودشو کنترل کنه عارش میاد کسی ب خواهرش بد بگه میزنه طرف از پا در میاره....خیلی سخته ..تا وقتی آدم تو شرایط نباشه گفتنش آسونه ....نظر شما هم قابل احترامه ❤

ولی شمابا نظراتت داری بقول خودت غیرتش رو تحریک میکنی 😄

ن بابا تحریک نمیشه .من گفتم بهشم مشاورع برع کمکش کنه راه درست در پیش بگیرع به خطا نره ..

در کل ۹۰ درصد پسرا همینن .کسی هم تحریکشون نکنه 

چون تو این جو بزرگشدن خود ب خودت ب وجود میاد درونشون 

اهان خب معلوم شد از چی دلخوره فکر کرده تو خبر داری و طرفشو گرفتی ، اشکال نداره ، با پدرت صحبت کن که ...

پدرم آدمی که کینه ای هست و راست و حسینی میترسم آبرو ریزی کنه تو محله

الان نشین تو خونه که بری دانشگاه بعدش کار پیدا کنی. دانشگاه صرفا ی جا واسه گذران وقت هست. ب جز چند ت ...

خب نمیدونم چرا ولی علاقه به کار بازاری ندارم،و از طرفی هم اگه بخوام کاری رو شروع کنم کسی نیس که حامی ام باشه،بخدا مادربزرگم مستمری میگیره میاد میگه بیا بگیر خرجش کن بخدا نه دلم میاد ازش بگیرم هم غرورم اجازه نمیده که وقتی پدر مادر دارم چرا باید مادربزرگ پیرم از حق خودش بگذره

پدرم آدمی که کینه ای هست و راست و حسینی میترسم آبرو ریزی کنه تو محله

بهرحال راه سومی نداری ، یا مامانتو همینجوری بپذیر یا باباتو با یه روشی راضی کن.

احتمالا مجبوری چشمت رو روی کارای مادرت ببندی 

من نمیفهمم چرا یه عده اصرار دارن که بچه دار بشن در حالیکه ابتدایی ترین ویژگی های یه پدر و مادر رو‌ ندارن!

کاش قبل از اینکه کسی بخواد باردار بشه ازخودش و شوهرش تست سلامت روان میگرفتن 😑

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️