2777
2789
عنوان

زندگی با مادرم که جدا شده از پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 56 پست
خب راست گفته زندگی خودشه کارشو تایید نمیکنم اما واقعا ربطی به کسی نداره  به پدرت مربوط بوده ک ...

خب خودمم همین رو به خودم میگم ولی از ذهنم بیرون نمیره،پدرمم باهاش حرف نمیزنم یه ساله،طبق شناختی که ازش دارم راهم نمیده به خونش

ببین آدم تا اطرافیانش ب این درد مبتلا نشن حرف زدن آسونه ....اینکه بهش ربطی ندارع درست ..ولی این دختر ...

پسر هستم،و به نظر خودم نسبت به دختر برا پسر بدترع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آدم تا اطرافیانش ب این درد مبتلا نشن حرف زدن آسونه ....اینکه بهش ربطی ندارع درست ..ولی این دختر ...

تمام اینا که میگی اوکی ولی صدبارم بگه مادر نکن فایده نداره پس بهتره بیخود انرژیشو هدر نده!

برای اینده شم‌ که شده باید بره با پدرش زندگی کنه 

مادرش عوض نمیشه چه خوشش بیاد چه بدش بیاد چه من و همه عالم بگیم این مادر راهش نادرسته 

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
😭آخ بمیرم برا دلت ....این شبای محرم خیلی دعا کن برای مادرت ..دعا کن خداوند راه خیری پیش پاش بزارع ...

دیگه نمیدونم،چیکار کنم،فقط اون بالایی مگه یه راه جلو پام بزاره

خب خودمم همین رو به خودم میگم ولی از ذهنم بیرون نمیره،پدرمم باهاش حرف نمیزنم یه ساله،طبق شناختی که ا ...

پدرت تو راه نمیده؟! چرا 

پدرت حق داره با همچین زنی حرف نزنه 

ای وای من ......الهی بمیرم ..اره برا پسرا وحشتناک بده 

😔😔😔...انشالله ب حق همین شبا حضرت زینب خودش مادرتون شفاعت کنه نزد پروردگار...فقط حتمن برو مشاوره کمکت کنه 

بالاخره شما پسری ممکنه و غیرتی بشی کار دست خودت بدی ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

منتظر نتیجه باش انشالله رتبه خوبی بیاری و خودتو نجات بدی به مادرت هم بعدا بگو من یه مادر پاک ولایق می‌خوام اگر نمیتونی تحمل کنی حداقل شوهر کن باز مادرمی ولی اگه مجردی به این کارخانه ادامه بدی فراموشم کن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
پدرت تو راه نمیده؟! چرا  پدرت حق داره با همچین زنی حرف نزنه

من احمق نمی‌دونستم چرا جدا میشن و از طرفی هم مادرم رو دوست داشتم،ولی فک کنم زود قضاوت کردم،سر جدایی شون با پدرم حرفم شد،پدرم هم بهم گفت برو با همون جن#ه زندگی کن ولی بهم نگفت که داستان چیه

اخلاق پدرت شرف داره ب کار مادرت. بزرگ شدی دیگع ب پدرت بگو کمکت کنه ب فکر ی کاری باش کنار درست. در حد چند ساعت آخرشب پیش پدرت میری دیگه. ببین جایی تعمیر موبایل وسایل برقی ماشین ...یا هر چیزی ک خودت علاقه داری برو و ی حرفه رو یاد بگیر

دیگه نمیدونم،چیکار کنم،فقط اون بالایی مگه یه راه جلو پام بزاره

انشالله انشالله ....که راه خیری پیش پاتون بزارع پرودگار و مادرتون ب راه درست هدایت بشه ...خیلی مواظب خودتون باشین .تلاش کن برای آیندت .انشالله ک بری دانشگاه شاغل بشی ...ی زندگی خوب و با آرامش تشکیل بدین ..

فقط یادت باشه تا میتونی از رفیق ناباب دور باش ..با کسایی باش که تلاش میکنن تا زندگی خوب داشته باشن.

رقابت میکنی و باعث پیشرفت بهترت میشه ..علافی ول بازی دختر بازی و چ میدونم ازین سبک بازی ها آینده ای ندارع ...خدا پشت پناهت باشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من احمق نمی‌دونستم چرا جدا میشن و از طرفی هم مادرم رو دوست داشتم،ولی فک کنم زود قضاوت کردم،سر جدایی ...

اهان خب معلوم شد از چی دلخوره

فکر کرده تو خبر داری و طرفشو گرفتی ، اشکال نداره ، با پدرت صحبت کن که بدونه تو بیخبر بودی و بگو میخوام با شما زندگی کنم اینجا معذب هستم.